Star Trek: Infinite Space är free-to-play, spelas i din web-browser och musiken har skrivits av den smått legendariska Chris Hülsbeck. Kan det vara något? Döm själva.

#Star Trek: Infinite Space är ett officiellt licensierat spel som beskrivs av utvecklaren som lättsamt nog att plocka upp på lunchrasten och så stort att du kommer spendera hela nätter på att utforska. Spelet släpps till hösten, är gratis och spelas i din web-browser.

Mest intressant är kanske att Chris Hülsbeck, den legendariska spelkompositören bakom musiken i bland andra Turrican 2 och The Great Giana Sisters, står för tongångarna.

[video=9528]

Är det som vanligt? Free to play, pay to enjoy? 19/08 I will try them out! :) 19/08 Välkommen till 90-talet, inget imponerande. Ingen lägger längre lång tid på spelutveckling... 18/08 Kör själv Star Trek Online, fastnat för pvpen i det spelet. pve och allt annat är riktigt tråkigt dock (och jag är ett stort trek-fan!) men aja, mer svenskar är alltid kul, lägg till @thamupp om ni vill spela nån gång. 18/08 Klingon Academy tycker jag än idag är ett av de bästa rymdspelen, tillsammans med Independence War 2. Star Trek: 25th Anniversary var för sin tid ett riktigt bra peka och klicka-äventyr med både pussel och rymdstrider. Star Trek: Elite Force var för sin... 18/08 Wow, det var länge sedan man hörde något nytt från Chris Hülsbeck :) Men lyssnade på musik från Turrican så sent som igår, fortfarande riktigt bra grejer! 18/08 Jodå. Star Trek Bridge Commander var ett riktigt bra spel, spelas/moddas än idag. Spelet släpptes 2002. Innan dess var det väl nåt enstaka Starfleet Command spel, samt gamla Klingon Academy-spelet. Sedan Star Trek Legacy släpptes (av Bethesda) och flopp... 18/08 har det gjorts någt bra star trek spel? 18/08 Jo det projektet följer jag regelbundet. Fan-skapat projekt, med ett dedikerat team av trogna Star Trek-fans. Dock verkar det bli framförallt ett singelplayer-spel, men vad jag hört få finns det eventuellt planer på multiplayer (LAN), och ett så kallat... 18/08 Kanske kan vara något att spela medans man väntar på att någon uppladdning ska bli klar. Men mer än så ser det inte ut att hålla för. Åandra sidan så fick man väl knappt se något alls. Så vem vet, det kanske blir riktigt bra. Och vad är det för fel på... 18/08
Skicka en rättelse