Trött på World of Tanks och sugen på nåt mer högtflygande? Oroa dig inte, Wargaming har mer på gång!

En rolig (men helt obekräftad historia) om #World of Warplanes handlar om när spelet skulle utannonseras. Utvecklarna #Wargaming har som bekant gjort #World of Tanks sedan tidigare, men en dag före World of Warplanes-utannonserandet hann #Gaijin Entertainment bekräfta att de har #World of Planes på gång. Det är lätt att tänka sig att World of Tanks-utvecklarna drabbades av härdsmälta och utbrast i ett kollektivt "VAD FAAAN!?!?" när de fick höra detta. Det är roligt att tänka på att det kan vara därför World of Warplanes heter World of Warplanes och inte World of Planes.

Men nog om det! I World of Warplanes flyger du plan gjorda mellan 1930 till 1950 och liksom i World of Tanks ska du kunna uppgradera, låsa upp nya tillägg och andra godsaker till dina ögonstenar. Spana in Gamescom-trailern nedan.

Utvecklarna utannonserade World of Battleships häromdagen.

Härligt, inga noobs som står och gömmer sig i en buske i egna basen, allt kommer vara i ständig rörelse. Tänkte köpa spak till 1943, men det blev ju inget till pc. Polarn har riktigt seriösa grejer i metall som ligger stabilt på bordet, undrar om han... 19/08 http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20110816/world-of-battleships-utannonserat Jag var inte så mycket för World of Tanks men det här ser jag fram emot. Hoppas verkligen att dom får till flygkänslan! 19/08 Någon som kan förklara denna logiken för mig? För den gick långt över mitt förstånd. Det finns faktiskt bra joysticks med omnigrepp. Polaren har t.o.m. en joystick just för vänsterhänta just p.g.a. han ÄR vänsterhänt. Själv skulle jag helst använda Tac-... 19/08 INGET flygspel än så länge har gått att kontrollera tillfredställande med w,a,s,d .. och skulle bil för jobbigt att köra runt med musen hela tiden för att styra ..och lyckas dom inte få till styrningen, vilket jag inte tror, så blir det här en flopp ..... 19/08 Kan nog vara riktigt kul. Men jag tror World of Battleships kan bli bättre och mer underhållande i längden. Och det fina med World of Tanks är att det är free2play utan att man MÅSTE betala för att kunna spela med/mot de stora pojkarna. Hoppas att dessa... 19/08 Jag håller faktiskt med dig där, att kalla ett spel med 15-30 spelare per match är väl knappast ett MMO. I sånt fall skulle man ju kunna kalla Counter Strike ett MMO.. Angående World of Warplanes tycker jag att det kan bli intressant. Dock har jag väldi... 19/08 Varför använder man termen MMO egentligen? Varför inte bara säga att det är ett MP-spel och ange antalet spelare? Kanske en knasig fråga men jag är inte så insatt i MMO-världen. 19/08 bara man får lite vettiga objectives kan de bli kul... typ eskortera bombplan etc 19/08 så ett till "fake" MMO där max 16 spelare e på samma server, med dålig grafik och värdelösa kontroller? Vrf inte bara skaffa en Flight sim 19/08 Kan dem inte bara göra ett world av allt så blri det ju i princip ett nytt BF :P 19/08
Skicka en rättelse