Beachhead Studios förklarar att de tänker göra Call of Duty: Elite så bra att inga megafans ska vilja vara utan.

Call of Duty: Elite-utvecklarna #Beachhead Studios säger att de ska göra prenumerationstjänsten så bra att inget "über-fan" av #Call of Duty: Modern Warfare 3 ska vilja vara utan det. Om så inte blir fallet kommer de se den kontroversiella online-tjänsten som ett misslyckande.

– Det vi försöker göra är att se till att gratis-gänget får ut mycket av spelet – de köpte spelet, de har redan betalat – men om du är ett über-fan så blir det en slam dunk. Det är vår målsättning. Om det inte blir en slam dunk så har vi missat målet, säger Noah Heller från Beachhead.

Med prenumerationstjänsten Call of Duty: Elite kan du bland annat hålla koll på din statistik, gå med i turneringar och organisera klaner. Om du missat vad tjänsten handlar om så får du mer information här, och här ser du den första Elite-filmen.

Call of Duty: Modern Warfare 3 släpps den åttonde november till pc, Xbox 360, Playstation 3 och Wii.

Vart är fanboyen Sethernis nu? >_> 22/08 @Sethernis: Jag är hedrad att du ser mig som en sådan elaking när för att jag försöker hålla diskussionen någorlunda balanserad och ställa folk till svars när de påstår saker som det inte finns belägg för. Jag vet inte ens vad det är för fråga du har... 22/08 De som skriver i tråden att man får allt det viktiga i spelet gratis har inte löst FAQ:en själva. Det första är att alla DLC måste man betala för, även om man har Elite på gratis. Det andra är mer sneaky. Så här står det i FAQ:en: De skriver också i sin... 22/08 Förbered er på en massiv seger i så fall, fantastiska försäljningssiffror och massvis med prenumeranter! Tyvärr är det så, slår vad om att majoriteten som klagar i denna tråd lär köpa spelet... 21/08 Kommer cod att försvinna? Det visste jag inte.. Det där makes no sense att all. 21/08 Glömde bort att du skulle gjort allting gratis... 21/08 Eller? 21/08 Lyckas en sådan här tjänst slå igenom, så kan vi räkna ut att de blir som all jävla DLC skit! Köp nya Mario och ett påtvingat 12 månaders abonnemang. Där all Dlc är gratis, och en ny bargrundsbild i månaden, (99) endast! Men då måste du köpa ûyber supa... 21/08 äntligen försvinner det där äckliga spelet från spelvärlden :) 21/08 Nu har inte jag kollat så noga på nåt utav domdära (har inte fått tillgång till betan) så jag vet inte allt för mycket. Men om jag har fattat det rätt så ska gratis versionen ha tillgång till så gott som allt som Battlelog (eller va det heter), sen om... 21/08
Skicka en rättelse