Trots att fansen är i uppror över Devil May Cry-omstarten så vägrar Ninja Theory rucka på sin vision. De hävdar till och med att skeptikerna "i hemlighet vill tycka om det".

#Capcom och #Ninja Theory tänker inte rucka på sina visioner i och med omstarten av #DMC och den nydesignade emo-Dante. Istället hävdar utvecklarna att skeptikerna "i hemlighet vill tycka om det".

– Vi har vår plan och kommer inte ändra på den. De som är skeptiska vill i hemlighet tycka om det, och vårt jobb är att bevisa att det är Devil May Cry i grund och botten, säger Ninja Theory-grundaren Tameem Antoniades.

Ytterligare ett kontroversiellt beslut är att spelet körs i 30fps snarare än 60, som tidigare varit Devil May Cry-seriens signum. Den kommande titeln låses till 30fps för att tillåta utvecklarna "saker som att världen förändras" medan du spelar. Ambitionen är samtidigt att "känslan av 60fps" ska finnas kvar, vad nu det ska betyda.

Nej jag var fullt seriöst i mitt påstående att jag vill att folk ska ta självmord, satir eller liknande spelade inte alls in. Men kan du komma nu, på fullaste allvar att inte se hur enormt idiotiskt det är över att hata på ett spel bara och BARA för att... 22/08 Uh-oh, tror vi har sett en emo här på forumet som blir rasande över att folk dissar hans stil(han tar åt sig via käftsmällarna som emo-Dante får ta emot). Du framstår verkligen som emo(tional) i ditt rasande känslomässiga inlägg om hur heeeela världen... 22/08 Tycker att det är bra att spelmakarna står på sig och det är ju hoppingivande att de tror på sin vision! Samtidigt kan jag förstå att inbitna fans är mer tveksamma. Ska bli spännande att se vad det blir av det hela! 22/08 Men detta utspelar sig längre tillbaka. Därav "reboot". Vi har redan en rad spel med "middle age dante". Men vill ni som skulle köpt spelet dissa det pågrund av hans nya.. host*, GAMLA LOOK. Så go ahead, ni som missar ett troligen DMC spel. 21/08 Det finns redan ett spel med yngre Dante, nämligen DMC 3. Där ser han fortfarande ut som dante, inte "jag-är-emo-och-17-år" killen där. 21/08 Ja han är yngre då ser han ut så här. När han blir äldre ser han ut som "han ska". Man ser inte likadan ut helatiden.. Även Mario har ändrat utseende. 21/08 Han må va yngre, men han är totalt redone...så rip oldschool Dante! 21/08 Sen hörde jag förut detta ska vara en yngre Dante därav han ser annorlunda ut. OM så är fallet varför är då folk arga för att han ser annorlunda ut? Klar som fan han gör det om han är i sina yngre år. 21/08 30 fps. Hejja. Får se om det funkar, många spel blir helt enkelt.. Dubbelt så dåligt när det inte är minst 60 fps. 21/08 Nya Dante kmr sitta i ett hörn och fucka sina handleder -_O gife oldschool Dante! 21/08
Skicka en rättelse