Dyk in i ett hisnande massivt onlinerollspel i rymdmiljö med hjälp av vårt arkiv. Runt nio minuter gameplay ges från NCSofts nya storsatsning.

#World of Warcraft i rymden är något som ligger när till hands efter en snabb titt på den första långa gameplayrullen från #Carbine Studios och #NCSofts massiva onlinerollspel #Wildstar. Häromdagen var vi trots allt bland de första i världen att prova på liret på plats nere i Tyskland, och Calle bedömde att spelet kan vara på väg att lyckas, men om det faller på målsnöret så är det däremot inte ensamma om det heller. Spelet väntas ut nästa år.

[video=9541]

Om du missade den filmiska första rullen finner du den här, och en liten videointervju med Chad More på Carbine finner du här.

Jisses va tråkigt... Speciellt hur "episk" scenen med slaget är... står 5 soldater bakom en l iten vägg och skjuter lite på måfå... lyckas verkligen få fram känslan av krig. Sånna här MMO fungerade när WoW dök upp, men knappast nu. Det har ju för fan... 21/08 http://www.youtube.com/watch?v=VQDxhDkvfWk&feature=related Lite warrior-gameplay. 20/08 Inget gameplay? Vad babblar folk om? Fanns ju där rakt framför näsan på en, bara inget HUD som syntes. Anime? Va? Kolla på lite mer västerländska tecknade filmer. Om något så påminner grafiken en om filmer som Treasure Planet eller Titan A.E. http://den... 20/08 För... animeaktigt. 20/08 Det ser intressant ut. De såg ut att ha lyckats skapa en bra stämning i spelet. Styrningen såg intressant ut. Att snabbt hoppa undan för attacker eller att ta skydd bakom föremål är lite annorlunda mot de MMO jag har spelat. Det är en massa mmo spel som... 20/08 Det ser rikigt bra ut detta blir nog ett köp om det inte har månadsavgift annars köper jag Guild Wars 2. till Guild Wars 2 jag har hört att dom tänker göra expansioner till spelet senare 20/08 tycker det är lite tråkigt att alla kommande spel som har lite "cartoon-like"-design direkt blir associerat med/ anklagat för rip-off på - wow. tycker det är ganska mysigt att spela såna spel, brukar bli mysigare och trevligare atmosfär. får en slags... 20/08 Var det bara jag som fick någon sorts Phantasy Star-vibb? Jag vet inte riktigt varför.. möjligen karaktärerna och världen som visades. 20/08 Det här ser otroligt ut! Synd att man inte fick se lite av warrior klassen...nu till den ständiga nackdelen med MMO´s, vilket ska man spela? :P The Secret World eller Wildstar? 20/08 Var det någon som sa World of Warcraft? 20/08
Skicka en rättelse