En källa hos Apples komponenttillverkare förklarar att produktionen av Ipad 3 tar full fart i oktober. Målsättningen är "tidigt 2012".

En källa hos #Apples komponenttillverkare, Hon Hai Precision Industry, hävdar att produktionen av Ipad 3 ska ta full fart i oktober i höst. Målsättningen är att få ut den nya prylen "tidigt 2012".

Uppgifterna kommer från The Wall Street Journal, som också varit i kontakt med Apple och Hon Hai för att få officiella kommentarer. Inget av företagen har velat kommentera.

– Leverantörerna kommer öka produktionen och försöka förbättra avkastningen för den nya Ipad-maskinen under det fjärde kvartalet innan dess officiella lansering i början av 2012, sade en anonym källa till The Wall Street Journal.

Nästa Ipad förväntas ha en upplösning på 2048 x 1536. Eftersom det här är en spelsajt inflikar vi att det säkert ska gå bra att spela #Angry Birds på den nya maskinen, så att vi får in en spelvinkling på det hela också (nöjd nu, Tompa?).

På bild: Angry Birds – snart på din Ipad 3?

Hoppas EosCode snart möter döden på FZ. Så här ska det se ut. http://laddauppbilder.se/?di=313149997033 Alltid kul att få sista ordet. 02/09 24/08 Nya apple datorer har visst HDMI uttag, kolla upp innan du skriver. de nyare macbook pro har HDMI uttag, och den nya samt näst nyaste Mac Mini. Jag har Mac Mini så jag vet. 23/08 Som jag gör med att citera dig här så klickade jag bara på din text och fick då upp en "svarsruta" med din text inom citatskoden. Ska väl även gå att klicka på "Citera" som står ovanför till höger om din text. 23/08 Serriöst sry om jag är efter men vem vet hur man citaterar? 23/08 Tycker Apple's produkter är så otroligt överhypade tyvärr. Vissa är bra.. men detta ha-begäret på en logo som kostar skjortan är ju bara löjligt. 23/08 Ingen nyhet, det vet alla som har lite hum om hur apple gör saker, en större nyhet är att iphone snart kommer istället förrän i juli. som tidigare, dom är väldigt förutsägbara med deras återkommande releaser. Sen sjukt otroligt hur mycket såkallade "vet... 23/08 Köpte en iPad 2 för ett par veckor sedan för att ha som bärbar dator i skolan. Hittills är jag jättenöjd med den, men tycker det är lite surt att det redan är dags för en iPad 3. Blir liksom samma känsla som när man går och handlar mat och upptäcker sen... 23/08 @Brutus2kk: Så du är alltså beredd att lägga 48 lakan på en 12-kärnig processor med övrig spec sämre än vad dagens standard PC har att erbjuda? Om man nu vill leka Gudrun Schyman så kan man väl göra något vettigare för pengarna exempelvis stödja en välg... 23/08 Tack då vet jag! 23/08
Skicka en rättelse