Sättet folk spelar på har förändrats, hävdar Ubisoft. Detta är anledningen till de stora förändringarna i Ghost Recon: Future Soldier.

Ändrade förhållanden inom FPS-genren, och hur folk spelar rent allmänt, anges av #Ubisoft som anledningarna till att kommande #Ghost Recon: Future Soldier ruckar på vissa av seriens konventioner. Det nya spelet kommer att utspela sig i en aningens mer nutida tidsperiod, till skillnad från föregångarna som varit väldigt futuristiska.

– Vad vi ville göra när vi slutförde [GRAW] var att vi tog en titt på marknaderna på spelen som kom ut, de militär-shooters som kom ut, och allting har helt enkelt ändrats av så många anledningar. Dels konkurrensen, men också det sätt som spelarna spelar på, säger Ghost Recon: Future Soldiers associate producer Thomas Leroux.

En del av utrustningen i Ghost Recon: Future Soldier beskrivs som "inte så långt borta från att existera [i verkligheten], kanske 5-10 år".

Spelet släpps i mars till pc, Xbox 360 och Playstation 3. En beta planeras för januari.

Det är ju en sak att göra något i ett labb, men att kunna bära runt på en dräkt där precis allt böjs av ljuset, inkl amunitionen i dina magasin?? tror inte det... 29/08 Det handlar nog om den "stora framtiden", som vi inte vet mycket om. 23/08 Vänta lite va!? Future Recon är närmre nutiden än Advanced Warfighter spelen? Om något så är Future Recon typ 2050 jämfört med GRAW som lika gärna skulle kunna vara imorgon. 23/08 Har hört att man redan kunnat böja 2 färger av ...(hur många färger har regnbågen? lawl), så det borde inte ta lång tid tills resten är avklarat. =) 23/08 Videoklippen uppvisar ett spel som är väldigt tillmötesgående mot en publik som uppskattar enkla spel. Alla "gadgets" innebär ofta en knapptryckning, sedan är det över. 23/08 ORD! Ghost recon med expansioner som desert siege, island thunder och jungle storm var hur bra som helt. Sen ska vi inte glömma de äldre Rainbow six. Det enda jag har saknat i dessa spel var frånvaron av ett synligt vapen med riktiga hårkors/sikten. Det... 23/08 Ghost Recon var så jävla suveränt, Advanced Warfighter hade varit kanon utan "framtids-skiten" men i övrigt ett galet bra spel! Perfekt balans med realism! 22/08 Ghost recon = Pure Awsm, spelar fortfarande. Ghost recon 2 = Helt ok, spelar hellre GR men inge dåligt spel Ghost recon AW = WTF is this shit, köpte spelet för 600 när det kom ut eftersom jag älskade GR och GR2, Spelade typ 2 bannor... Ghost recon AW2... 22/08 "Ändrade förhållanden inom FPS-genren". Det jag sett av spelet har varit i tredjeperson. Blir det som med GRAW (åtminstone 2:an) att det är TPS på konsol och FPS på PC? 22/08 5-10 år framöver? med 100% stealth suit... yeah right... 22/08
Skicka en rättelse