Under sommaren har vi bit för bit portionerat ut gameplay från Metros fantastiska E3-uppvisning. Den kompletta – och nästan dubbelt så långa – versionen landar på 13 minuter. Omistlig, givetvis.

De tre gameplay-filmerna som släppts från #Metro: Last Lights E3-visning har varit drygt två minuter långa vardera – och fantastiska. Fullängdsversionen landar på 13 minuter – och är otrolig. Med enkel matematik konstaterar vi att den nästan är dubbelt så lång som de tre klippen tillsammans. Spelet släpps 2012 till Windows, Xbox 360, Playstation 3 och Nintendos nya Wii U.

Bra :) Finns många spel som inte når den stora massan, som är såå bra! Imorgon kommer dock min koncentration vara på Deus :D 25/08 Läst boken. Böcker är alltid bäst. Även om det var styrt så var det bra stämning. Du träffade ingen öm punkt. Jag är chill. 25/08 Ödmjukheten framför allt vet du 8) Har för det första (1) inte sagt att jag är nån spelexpert, utan undrade bara hur många spel du spelat. Vilket jag undrade därför att det är alltid inressant och veta vilken bakgrund som folk baserar sin åsikt på. För... 25/08 Ja du, med tanke på min ålder så tror jag att jag säkert spelat några hundra fler än du. Jag var med på den tiden man hade två ICA-pappkassar fylld med kassetband i garderoben. Sen övergick det till disketter, på den tiden man piratkopierade via BBS med... 25/08 Ser oroväckande regisserat ut. Hoppas verkligen inte tvåan förvandlas till en jävla COD-klon, då blir jag ledsen i ögat 24/08 Jag tycker att det är härlig survivalkänsla när man behöver plocka upp ammo, fast om NPC:erna springer ifrån en måste det ju kännas trist :P 24/08 Fel ordval av mig; menade att du fick spendera mer tid åt att stirra i golvet och dubbelkolla om du fått med dig all ammunition, vilket bröt inlevelsen. Om du dessutom skulle följa en NPC hamnade du alltid på efterslänten och det var det jag menade med... 24/08 Verkar onekligen som de satsat på mer action, iaf ser det ut så på denna trailer. Tråkigt, men förhoppningsvis finns ranger svårighetsgraderna även i Last Light, där ammo är mycket dyrbart men 1-2 skott dödar på både dig och på fienden. 23/08 Jag ifrågesatte inte, jag bara undrade vad han/hon jämförde med? :) 23/08 Wtf? Metro är inget springa och skjuta allt man ser som Call of Duty är, Det ska vara lugnt tempo. 23/08
Skicka en rättelse