DLC-paketet Rezurrection skickar hjärnjakten till väders. Vi har filmen.

#Activision skickar i dag ut ett tredje DLC-paket till #Call of Duty: Black Ops. Namnet är Rezurrection och det än så länge Xbox 360-exklusiva paketet ställer dig åter mot zombier, fast den här gången möter du dem i... rymden.

För sisådär 130 kronor (1200 Microsoft-poäng) blir Rezurrection-tillägget ditt, och med det fem banor förlagda utanför vår kära hemplanet. Utmaningen ligger i att hantera de hjärnsuktande krabaterna när gravitationen är helt annorlunda mot vad du är van vid. Om det inte lockar vill vi ändå insistera på att du kollar in trailern. Det vill säga, om du tål åsynen av en eller annan droppe blod, annars bör du låta bli.

[video=9564]

Lägg ner det där nu :P Alla spelen är CoD. Det spelar ingen roll om de är uppföljare eller spinoff:er på varandra. 25/08 Tror vi har varsin tegelvägg... Min poäng är helt enkelt att Black Ops är lika mycket (eller lite) en spin off av MW som det är av WaW. Vad man sen kallar dem är egentligen ganska irrelevant. 25/08 Ok... känns som att man snackar med en tegelvägg här... När har jag ens nämnt något om World at War öht??? Du kan skriva vilka siffror du vill efter vilka spel du vill men officiellt sätt så är det tyvärr inte så :) Du kan t.ex inte kalla Zelda: A Link... 25/08 MW 1 är CoD 4 för att det HETER CoD 4: MW. De andra siffrorna är bara för att ange ordningen, som jag ju skrev. Iom att Activision har haft två utvecklare som gjort varannat spel är, om något, Black Ops endast en spin-off på WaW enligt ditt sätt att res... 25/08 En oskriven regel i spelvärlden är ju att om det inte finns ett nummer bakom titeln så är det ingen uppföljare utan mer en spinoff. Jag kan köpa att MW1 är CoD 4 men inte att Black Ops är CoD 7... Lägg ner. 24/08 MW är ett CoD-spel (CoD 4), Black Ops är ett annat (CoD 7). Precis som World at War (CoD 5) och MW 2 (CoD 6). Fast de skippade iuf siffrorna efter CoD 4. Black Ops är ingen spin-off på något utan en separat gren som jag skrev. MW är en gren som sen fått... 24/08 Jo, det är väl det värsta med CoD, men tyvärr finns det sådana småbarn i alla spel (även om CoD är klart värst). Spelandet sjunker väl i åldrarna med varje år. Därför föredrar jag singleplayer-spel. Inga klagande, skrikande småbarn som förstör stämninge... 24/08 Ojdå, råkade visst komma åt Strongbads lilla ömma tå där. Jag spelade första MW när det kom ut. Lirade med några polare i lag mot andra men vi tröttnade rätt snabbt bara för att det var så lätt, så nä du, fick inte "storspö" från någon, för det är mest... 24/08 @Sörre Om han har Prestige Edition är det gratis. 24/08 Måste bara påpeka att det är deras fjärde DLC, deras tredje var Annihilation. 24/08
Skicka en rättelse