Du behöver inte Origin installerat ens om du köpt spelet från tjänsten, förklarar Electronic Arts.

Det har varit mycket snack om #Electronic Arts online-tjänst Origin och #Star Wars: The Old Republic, och nu passar utgivaren på att förtydliga vad som egentligen gäller. Faktum är att inte ens om du köpt spelet via Origin så kommer du behöva ha Origin installerat för att nyttja uppdateringar eller spela.

– Oavsett vad andra spel kanske väljer att göra i deras integrering med Origins skrivbordsklient, så ser vår situation ut som följer: Du behöver inte använda Origin-klienten för att ladda hem, patcha eller för spelklienten för Star Wars: The Old Republic. Detta gäller oavsett om du köper The Old Republic via Origin.com eller från en återförsäljare i boxad form. Du kommer inte tvingas att installera Origin-klienten. Det finns fortfarande olika konsument-bonusar med klienten i sig, men den krävs inte för The Old Republic, förklaras via det officiella forumet.

Du som vill spela The Old Republic (men ogillar Origin) behöver alltså inte vara orolig. FZ skrev ungefär samma sak för några månader sedan, men av någon anledning har förvirringen bestått. Tvinga oss inte att skriva samma sak en tredje gång.

Tack till MrPeters för detta #nyhetstips!
Stephen Reid, Community Manager för swtor svarade på twitter igår. Fråga: "Is origin required to play swtor?" Svar: "No it is not." Källa: https://twitter.com/#!/Rockjaw 26/08 98% sannolikhet att du redan har Steam och njuter av det trots att det både kan spionera och fyller datorn med reklam. Origins är iaf ibland? frivilligt och redan där ett steg in mot 2000-talet för Pc gamers, som med Steam gav upp sina rätttigheter i... 26/08 Snälla DICE, säg åt EA att göra samma sak med Battlefield 3. Jag vill inte ha med EAs Spyware att göra. :/ http://www.droidgamers.com/index.php/game-news/android-game-news/2137-eas-origin-contains-spyware-angers-half-the-internet 25/08 Läs meningen så här då: Du behöver inte ens installera eller använda Origin om du har köpt spelet via den tjänsten för att få hem uppdateringar eller spela. Som sagt, jag tror det är Sebastians formulering som gör det svårt för dig och din bror. 25/08 Snälla, samma grej med BF3 tack 25/08 Wiiiieee! 25/08 Jag tror tom (obs tror) att du inte ens behöver ha klienten installerad för att beställa. Utan du kan göra det via hemsidan med ett ea konto. Kan doick ha fel som sagt. Prova gärna någon och berätta har själv redan beställt så jag kan ej. 25/08 Jag hittar inte ens TOR när jag letar runt i Origin klienten, verkar finns på hemsidan dock.. 25/08 "Ah, du missförstår. Det jag menar är att även om du använder Origin för att köpa The Old Republic så kan du sedan avinstallera tjänsten igen, om du känner för det. Du får tillgång till patchar och kan spela ändå, alldeles oavsett om du fortfarande har... 25/08 Det står att OM du har köpt det via Origins så kan du avinställera Origins och ändå spela det. Det gäller de som valt att köpa spelet via Origins. Står ingenstans det du hävdar. Läs om, läs rätt. 25/08
Skicka en rättelse