"Du kan gifta vem du vill, så länge det är en han eller hon", säger Bethesda. Inklusive drakar?

I hett efterlängtade rollspelsäventyret #The Elder Scrolls V: Skyrim får du gifta dig med precis vem du vill, avslöjar #Bethesda. Enda kravet är att det är "en han eller hon", och din bättre hälft kommer flytta in i ditt hus om du äger ett.

– Ämnet verkar lite hyschysch, skrev någon till marknadsföringsanställde Pete Hines på twitter.

– Inte hyschhysch, vi har bara inte gjort någon stor sak av det. Du kan gifta dig med vem som helst, svarade Pete Hines.

Sen tillade han:

– Ursäkta, borde förtydliga. Inte vilken NPC som helst, menade bara vilken man eller kvinna [som helst]. Spelar ingen roll vad du spelar som.

Från att ha varit så gott som obefintlig tidigare så har möjligheten att spela som homosexuell karaktär ökat markant i senare års spel. Vilka andra titlar kan du komma på som erbjuder samma möjlighet?

Gäller o inte klicka fel när man raggar på ingamefyllan då. 02/09 Haha, legendariskt inlägg ju. 02/09 Actually finns det oändligt många drakar... de spawnar som vilken mob som helst(fast mer rare då). 01/09 TL;DR: Big f-ing deal. (No pun intended.) 27/08 Om var 10:de npc varit homo- eller bisexuell skulle det antagligen fortfarande finnas mer av dem än vad det finns drakar. Sen om bara 1 av 100 kompatibla partners är intresserade så blir det lite mer intressant. ;) 26/08 Haha, vad jag skrattade när jag läste det där. Made my day! 26/08 Du likställer det med nyss nämnda saker. Så om jag förstår dig rätt så tycker du valmöjligheter är dåligt? Man ska bara kunna välja ett kön, se ut på ett visst sätt, använda ett speciellt vapen, en magi, en sköld, allt annat är egentligen onödigt? 26/08 FZ, jag har ingen aning hur det blev så många kommentarer för mig? Klickade bara en gång, vill redigera och så hände det sådär :S 26/08 Jämför? Jag syftar på det du sa: "Hur kan ett rollspel ta sig själv på allvar om möjligheten INTE skulle finnas?" Det är som att säga att allt ANNAT borde vara en möjlighet i en rollspel, annars är inte spelet allvarlig nog? Själv bryr jag mig inte om... 26/08 Jämför? Jag syftar på det du sa: "Hur kan ett rollspel ta sig själv på allvar om möjligheten INTE skulle finnas?" Det är som att säga att allt ANNAT borde vara en möjlighet i en rollspel, annars är inte spelet allvarlig nog? Själv bryr jag mig inte om... 26/08
Skicka en rättelse