Men Xbox 360-lirarna får vackert nöja sig med handkontroll, meddelar Valve.

Hett efterlängtade #Counter-Strike: Global Offensive erbjuder stöd mellan plattformar, så därför är dagens besked mer än välkommet för Playstation 3-lirarna – PS3-versionen stödjer tangentbord och mus. Alternativa styrsätt är den vanliga handkontrollen eller Move. Xbox 360-spelarna får vackert nöja sig med bara handkontroll, däremot.

Det officiella tillkännagivandet av CS: GO hittar du här, och tidigare idag bjöd vi på premiärtrailern. CS: GO tillåter spelarna att köra sina egna servrar, men det är bara på Valves servrar som spelarna matchas utefter hur duktiga de är.

CS: GO-betan börjar i oktober. Exakt hur sugen är du?

Vad jag ville få fram med inlägget ovan var att det enda som egentligen skiljer konsoler åt mot pc är dess handkontroll och att det alltså är denna som begränsar vilken typ av spel man kan göra. Självklart kommer en med ratt slå bägge spelare ovan om... 28/08 ber om ursäkt uttryckte mig dumt, det handlade om pc mot konsol där konsol hade handkontroll. i bilspel kan ju pc köra med ratt^^ FIFA är väll ändå ett konsollspel :) bara för att olika har fördel i olika spel gör det inte balanserat i spelen. Om säg... 28/08 Förstår inte hur Microsoft ska kunnat testa detta när deras konsol inte har något som helst stöd för mus och tbord. Vad är det som säger att den som spelar på konsol inte är van pc spelare? Det enda som skiljer konsol mot pc är just mus och tbord när... 28/08 visst att ånga tycker det verkar kul men microsoft testade PC mot konsoll för ett antal år sen och slängde det var en kattastrof. medelmåtter på pc kunde utan problem ta elit konsoll spelare. Blir ett löljigt övertag för de som spelar med mus och tangen... 28/08 Och varför är det så? Det argumenten håller inte om båda formaten har stöd för mus och tbord. Valve har själva sagt att de siktar mot att inte ändra något mellan formaten, alltså de utvecklar inte en "fördummad" version. Enda anledningen att skaffa pc... 27/08 Jag sitter i soffan och kör pc, och det gör nog många 27/08 Jag ser inte varför detta skulle kunna utmana valet av en PC istället. Med en PC har du så mycket mycket mer val att göra när det gäller grafik, spelinställningar, komponenter osv. Du kan ju i stort sett göra precis vad du vill och konfugerar det så att... 27/08 nja, vet inte det jag. Med tanke på Microsofts policy som FZ skrev om för bara ett par dagar sedan så kan detta ps3 favoriserande (tangentbord+mus) göra att Microsoft väljer att helt enkelt bojkottar spelet om jag förstod det rätt. 27/08 Crossplay innebär ju att alla plattformer kommer att kunna mötas. Sen kommer det finnas tier system på valves egna servrar. Står ju klart och tydligt. Har ju svårt att tro att detta kommer erövra tronen från 1.6 Det kommer alla gånger spelas som ett cas... 26/08 Antog att det var pc vs ps3, pc vs pc och pc vs xbox 26/08
Skicka en rättelse