Dice utlovar tusentals sätt att skräddarsy vapenarsenalen i Battlefield 3. Det ska alltid finnas något att göra!

Det utlovas tusentals olika sätt att skräddarsy vapenarsenalen i #Battlefield 3, enligt #Dice. Varje vapen har tre tillbehörs-slots och ju mer du använder ett visst vapen desto fler upplåsningar och valmöjligheter får du.

På den officiella Battlefield 3-bloggen ges exempel på ett gevär och hur du enkelt bygger om det från mid-range/long-range-mål till att passa bättre för närstrider. Exempel på saker du kan låsa upp är dämpare, bipods, ficklampa, lasersikte, framstock med flera.

Battlefield 3 släpps den 28 oktober. Igår skrev vi att det inte blir tal om några hemmaservrar i spelet. För några dagar sedan kraschade FZ:s Battlefield-retroperspektiv hela filmavdelningen tack vare det stora intresset, så har du inte sett filmen än så gör det nu!

de har uppdaterat deras terms of service efter nerdragen och nu är den rätt okej. Kommer BF3 ha skott fysik på alla skott eller bara för snipers som för BC2? känns så löljigt när man som assult kan powna en sniper i långdistans då hans skott dalar men... 28/08 funderade på att köpa tidigare men efter det man hört om origin att EA har tillåtelse att mer eller mindre rota hur mkt dom vill i din dator, vad jag förstår, och ta all information dom vill så skiter jag nog i det. deras "terms of service" är tydligen... 28/08 Sounds pretty good, men håller med lolflakes bara man inte kan ändra färger och skit på vapnet känns så barnsligt att springa runt med en rosa aug eller en röd m249 27/08 Verkar helt okej om det inte spårar till något Cod liknande där man kan ha en tank och på andra sidan ett stridsflyg om sin kalashnikov. Men verkar fränt att man kan variera från ett short-range till Semi-long range osv. Man får ju verkligen möjligheten... 27/08 Inom militären används orden handskydd, låda, underbeslag och axelstöd. Lådan är delen av vapnet där mekanismen befinner sig medan underbeslaget sitter under lådan och står för hela avtryckarmekaniken. Ibland ryms hela avtryckarmekanismen i pistolgreppe... 27/08 Bara de inte går för långt med klasserna och vapnen, en av bf2's stora styrkor enligt mig var att man var begränsad till sin roll. Nu kan en medic dra upp en m60 i ansiktet på en och en engineer kan plocka en fastän man sitter på en kulle och kör sniper... 27/08 Min kunskap om vapen är främst om sådana som används till jakt, och där kallar man förstocken på engelska helt sonika för "forestock", och kolven för "stock". Det är möjligt att det är annorlunda på moderna militära vapen, eller på am. engelska, och att... 27/08 Jag hoppas verkligen att det finns mer vapen än i alpha versionen, för den var fattig på vapen bara basic vapen inga speciellt roliga vapen. Jag vill se min PP-2000 med 4xaim och silencer finns den med? 27/08 Det kommer bli mer av båda. Mer vapen och mer fordon. I can't wait! Hoppas man kommer med i betan nu bara. 27/08 Hoppas det blir lika mycket vapen som i bc2... men med mer fordon :P 27/08
Skicka en rättelse