#Bioware-grundaren Dr. Greg Zeschuk säger att #Star Wars: The Old Republic redan är uppe och körs sedan en tid tillbaka, men att företaget vägrar skeppa titeln förrän de känner sig helt redo. En lansering i jul är fortfarande målsättningen, men det finns inga garantier för att vi får gå online i Biowares Star Wars-värld innan årsskiftet.

– Vi gör vårt allra bästa för att få ut det så fort vi kan. Med ett spel som detta, att få allting rätt, att få alla server-grejer rätt är lika viktigt som att få spelet rätt. Det är bokstavligen live just nu; vi har utfört massor av testande med mängder av folk bakom kulisserna, säger Dr. Greg Zeschuk.

– I varje ögonblick är det tusentals människor som spelar spelet. Från och med nästa månad [då börjar den publika betan] så kommer vi ytterligare expandera den testfasen. Det här spelets lansering kommer bli en av de största lanseringarna i spelhistorien.

Bioware-chefen liknar också antalet saker som behöver funka korrekt inför Star Wars: The Old Republic-lanseringen som "fem gånger" ett vanligt standardspel. När FZ förtittade storsatsningen under gårdagen så var vi inte överdrivet imponerade.