Är du inte övertygad om att Xcoms nystart är rätt väg för serien? Då kanske en halv evighets gameplay – i det här fallet 22 minuter – övertyga dig.

#Xcom har med sin mer action-orienterade omstart rört upp en del känslor. Kanske kan den här fasligt maffiga gameplay-trailern från spelet omvända en del tvivlare? I den får ni nämligen bevis på att det döljer sig en hel del taktik under FPS-höljet. Spelet släpps i mars nästa år till pc, Xbox 360 och Playstation 3.

[video=9594]

Suck, man blir så trött. "When we played the original games we were overwhelmed by the choices between missions." Därför skapar de en illusion av valfrihet med den där kartan. Hela grejen med XCOM är ju öppenheten och att det inte finns en uppenbar väg... 31/08 Och vem ska döma vilka spel som är bra då? du? Jag kommer troligen köpa XCOM för att jag tror att det är bra, jag kommer därimot inte köpa Battlefield 3. Ska jag gå utan XCOM bara för att du tycker att det räcker med ett spel som jag inte har något spec... 30/08 http://assets.diylol.com/hfs/f51/32d/0f5/resized/gaming-gopher-meme-generator-chest-high-walls-ambush-imminent-b15969.jpg 30/08 Jag är ett fan av gamla x-com, men tror inte att det skulle funka att släppa något sådant idag. Nya x-com verkar faktiskt inte riktigt så hemskt som jag trodde att det skulle bli. 29/08 Känns lite michael bolton att ta xcom-spelen och plötsligt blanda in en massa strunt, typ fps-vy och 50-tal. Hade chefsdesignern sett Mad Men kvällen innan han beslutade sig för speldesignen. 29/08 SEr jävligt B ut, och verkar ha ungefär samma nivå på "strategin" som Gears of war, Brothers in Arms etc. I.e. följ en rak korridor och skjut på fienden medans du duckar bakom mitten, höger eller vänster skydd. Samt varför måste det vara typ 50 aliens... 29/08 Det jag menar är att såna här spel inte platsar på marknaden. Säljer kanske 150-200 k exemplar sen säljer dom ut det på rea en månad efter. Räcker liksom med "bra" spel. 29/08 Ser väldigt likt Half Life 2 ut, stört bra! Detta blir pre-order direkt när man får chansen :) 29/08 Håller med, jag tänker inte ens prova detta spelet som det ser ut nu. Inte ens ladda ner det för att prova det. Hoppas det floppar totalt och dödar studion som har gjort det så det lär sig att inte bryta ett vinnande koncept. 29/08 Tyvärr handlar det om pengar, då spel som Syndicate och Xcom kom hade de aldrig vågat ta dessa spel i en annan riktning. Företag som Zynga hade med stor säkerhet gått i konkurs redan första året. Idag är det annorlunda, idag kan man komma undan med att... 29/08
Skicka en rättelse