För 2400 Microsoft-poäng kan du köpa en så kallad "säsongsbiljett" till Gears of War 3:s kommande DLC, vilket ska garantera en rabatt på 33 procent jämfört med om du köper paketen styckvis.

En säsongsbiljett ska göra det billigare för fansen att köpa DLC till #Gears of War 3, åtminstone om vi ska tro Microsoft. Enligt dem kommer spelarna att spara 33 procent jämfört med om man köper DLC-paketen styckvis.

Från och med den 20 september, samma dag som spelet släpps, kan du köpa säsongsbiljetten för 2400 Microsoft-poäng. För dina spenderade poäng får du de första fyra DLC-paketen som kommer att släppas framöver. Det första är planerat till november, resterande släpps under 2012.

Tror ni att säsongsbiljetter kan vara en bra grej för spelvärlden?

Samma sak som vi sett i CoD, från EA eller varför inte jämföra med "Undead Nightmare Collection" fast man släpper det före spelet, inte efter. Inte en metod som jag älskar, men inget som jag mår sämre av heller då jag ändå inte köper det. Fritt val :)... 30/08 Förstår inte hur dlc har kunnat bli så populärt, hade tänkt skaffa detta men det får nog bli till att vänta eller avstå helt. Vägrar betala för sådant jag anser borde varit med spelet från början. Detta är framtiden, om ni fortsätter köpa alla dessa dlc... 30/08 Det här är väll inte så dåligt? Jag vet att jag köpte alla tre DLC:er till Red Dead Redemption tillsammans i det så kallade "Undead Nightmare Collection" paketet. Då betalade jag bara 1600 MS points istället för 2400 som det skulle ha blivit om jag köpt... 29/08 Jo, men det går ju att unvika om ingen "nappar", om ingen hade visat intresse borde det gå tillbaka till hur det var förr, eller så hittar de på något annat att kränga speldelar. 29/08 Låter som den där CoD-skiten. 29/08 Jag tycker att utvecklingen med DLC börjar bli oroväckande. Jag vill ha hela spel när jag betalar fullpris, inte ett "episodspel". DLC ska vara en bonus. 1. Om utvecklarna/utgivarna redan har färdigt material så tycker jag det är dåligt att inte lägga... 29/08 Nej, inte massor av sådana här dumma påhitt, det kommer bara bli värre i framtiden. 29/08 Humor. 29/08 ingen aning, säkert. 29/08 Har inte Microsoft nån policy som gör det omöjligt att släppa gratis saker till Xboxen? Har för mig det var något sånt med UT3 som inte fick en jädra stor uppdatering gratis, fast PS3 och PC fick de. 29/08
Skicka en rättelse