Både boxade och digitala pc-exemplar av Call of Duty: Modern Warfare 3 nyttjar Steamworks, avslöjar Valve.

Både boxade och digitala pc-exemplar av höstens storspel #Call of Duty: Modern Warfare 3 nyttjar Steamworks, avslöjar #Valve. Detta innebär stöd för offline-spelande, automatiska uppdateringar och achievements.

Den värsta konkurrenten, #Electronic Arts #Battlefield 3, bojkottar som bekant Steam till förmån för egna initiativet Origin. Kan detta beslutet ha någon inverkan på vilken av titlarna du väljer?

Modern Warfare 3 släpps den åttonde november till pc, Xbox 360, Playstation 3 och Wii. Efter mycket diskussioner och förhoppningar är det bekräftat att pc-versionen får stöd för dedikerade servrar.

"Fatal Error", No Connection & att filer blir korrupta vid banladdningar emellanåt. Har gått lite stabilare sen jag stängde av Steam Cloud till BO, men emellanåt så stänger den av anslutningen och jag måste stänga ner spelet och "uppdatera" nån flik i... 31/08 Varför tror alla kioskmonon att steam betyder betald dlc? 30/08 Jag föredrar Steamworks utan tvekan, men Origin skandalen påverkar inte mitt beslut, det blir Battlefield 3 oavsett vad! 30/08 Mest komiska är gnäll om gnäll. Hyckleri kallar jag det. 30/08 Även en analog klocka som står still har rätt 2 ggr per dygn. 30/08 Det mesta man ser här är (cry cry cry cry faces, cut cut cut cut veins) om inte till och med folk som verkar tappa livlusten på grund utav att mw3 blir insatt på steam. Det mest komiska här inne med är att dom flesta som gnäller på att det hamnar där... 30/08 Så länge steam tillåter folk att köpa spelen någon annanstans;) 30/08 Inklusive dig alltså. Klart folk vill gnälla... ska man ha ett konto & inloggnings uppgifter för varje större spelutgivare i framtiden? Det blir jävligt krångligt... Nej, Steam får gärna ha monopol i min mening. Dom var ändå först och har en oslagbar... 30/08 Jag har bojkottat Steam pga många av de redan nämnda anledningarna. Därmed blir det inget köp av spel som är exklusiva för det. Dock fälls ingen tår för MW3 direkt. Det räckte med MW2... 30/08 Det här var förväntat. Steam är och förblir skit och jag kommer således inte köpa spelet. 30/08
Skicka en rättelse