Insisterar på att de inte glömt seriens rötter, trots den helflippade snedtändningen känd som Brothers in Arms Furious 4.

Många Brothers in Arms-fans blev besvikna när det helflippade Furious 4 utannonserades under årets E3-mässa. Ett over the top-lir som inte har mycket gemensamt med seriens seriösa förflutna. Men trots den helknasiga snedtändningen insisterar #Gearbox på att de inte glömt seriens rötter – en mer traditionell uppföljare är att vänta.

– Vi kommer göra fler [seriösa Brothers in Arms-spel]. Absolut, det är på gång, säger Gearbox-chefen Randy Pitchford.

Medan du väntar på nästa "riktiga" del i serien kan du vila ögonen på den mindre riktiga uppföljaren, som är desto mer humoristisk.

[video=8155]

Bild från Brothers in Arms Furious 4.

Blir inget köp av detta, spelar då hellre Tetris på en gammal svartvit husvagns TV =/ 31/08 Varför kallar dom bara inte det här spelet för Inglorious Basterds: The Game? Ser fram emot den "riktiga" uppföljare till BIA 30/08 kul att skämta med nazisterna pga vad dom gjorde =) synd bara att varken britterna eller amerikanarna fick sitt straff för alla krigsförbrytelser dom stod för -.-" förjävligt o göra såna här spel... allt ska vara så jäkla rått nu förtiden 30/08 Vilka kukar som förstår något som var så fint och seriöst... 30/08 Brothers in arms med inglourious basterds tema möter borderlands var mina fösta tankar när jag såg furious 4, kommer nog kanske testa detta men väntar nog tills de går ner i pris i så fall. men de slutar nog med att jag köper nåt annat ändå.. 30/08 Det här spelet känns som ett rimligt sidoprojekt när de samtidigt jobbar med Borderlands 2. Två oseriösa flugor i en smäll. 30/08 Amen vafan va detta för skräp nudå? Hoppas att detta blir en storflopp för Ubisoft/Gearbox 30/08 Det var skönt att höra, trodde de hade förätit sig på koks. De kallar väl det "Brothers In Arms", för att någon hotat dem till livet... Tarantino kommer säkert gilla pastischen på hans film. 30/08 Ehm, alltså jao detta var ju känt ganska länge men folk blev ju helt till sig och trodde att gearbox gjorde Furious 4 istället för Brothers in Arms: Ardenner Offensiven vilket inte stämmer, den riktiga uppföljaren var alltid planerad och i produktion. 30/08 Alltså slöseri med utvecklingstid och pengar. Jao... 30/08
Skicka en rättelse