Bethesda avslöjar att hela Skyrim-riket får plats på en Xbox 360-skiva.

Av allt att döma ser #Bethesdas hett efterlängtade #The Elder Scrolls V: Skyrim ut att bli ett helt enormt rollspelsäventyr. Trots detta avslöjas att spelet får plats på bara en Xbox 360-skiva. Något som kan jämföras med exempelvis #Rockstars #L.A. Noire vars Xbox 360-version krävde tre skivor.

Det är spelets art director, Matt Carofano, som kommer med uppgifterna. Han vill dock inte kommentera installationsstorleken för varken Xbox- eller Playstation 3-versionen.

Ser du avslöjandet som bekvämt eftersom du slipper byta skivor, eller är du oroad att utvecklarna kan ha skurit bort något för att få plats?

Så rätt så när man vet att PC är överlägset också från dom andra valen OM man har råd att kosta på en PC dvs. Så ser man gärna att dom lägger mer krut på PC där det har mer potential helt enkelt tycker jag låter rimmligt ^^ 02/09 Tror inte det handlar om osäkerhet kring sitt val av plattform, snarare tvärtom, att man med säkerhet vet att sin plattform regerar, och att de andra plattformarna tar plats/tid/utvecklingstid från sin lilla älskling ^^ 01/09 Aye, sent som attan, det och en liten nätt symbolisk summa för den banbrytande texturpacken :P 01/09 Tänkte på detta att dom helt enkelt kanske gör så PC spelare kan välja att ladda hem ett fett HD textur pack kanske till spelet på PC.. på så sätt spar dom plats på CDn, samma som typ Crysis 2 gjorde dock så släppte dom det rätt sent. 31/08 1 skiva= billigare tillverkningskostnader.... Kommer köpa både till PC och Xbox... 31/08 Eller så gör man bara som mig :D lira både pc, 360 och ps3! XD FPS spel på pc, förutom Bad Company som bara kom till konsol, och såklart killzone 2+3. Sen tredjepersons spel ska liras på konsol. Kommer att köpa både BF3 och Skyrim på pc. 31/08 Får gärna vara 1 TB på PC om det är sköna texturer. 31/08 Nej, inte på bekostnad av någonting. Det är ju inte pga diskutrymme som konsolversionen har sämre texturer utan pga det lilla RAM-minnet i konsollerna. PC-versionen av Skyrim kommer likväl att få plats på en enda DVD-skiva. 31/08 Vilken skönhet jag kan se, ATARI 400 ;) Väntar dock på detta spel till PC, Tror att det kan bli något att satsa några timmar på ;) 31/08 Japp, jag blir också förvånad över att människor än idag förutsätter att man INTE har datorn nära TV eller en skön fåtölj. Jag har dragit ut datorbilden till TV så länge jag kan minnas. (jag använder självklart även monitor för högre prestanda) Redan... 31/08
Skicka en rättelse