Efter motstridiga uppgifter bekräftar nu Warner Bros. att deras Batman-lir ÄR en Games for Windows Live-titel till pc.

När onlinebutiken Green Man Gaming påstod att kommande #Batman: Arkham City INTE var en Games for Windows Live-titel så satte det full fart på FZ:s tips-mail. Men vi rapporterade aldrig om det hela, och nu bekräftar utgivaren #Warner Bros. att uppgifterna var felaktiga.

Batman: Arkham City är en Games for Windows Live-titel, säger de till Eurogamer. Ni som velat undvika #Microsofts pc-satsning får alltså tänka om.

Blasphemy!! 31/08 Den största nackdelen med GFWL är ju att det ger ju inget. Finns inget i det som man har användning av , man loggar in o sen ligger det där med taskigt interface och achievements som ingen ser. Visst är det buggigt o kasst men det e hela Live & messenge... 31/08 Vad menar du? Är det synd att det finns människor som har positiva upplevelser av något du ogillar? För många människor fungerar GFWL felfritt och det är inget som är negativt med att de människorna uttrycker det. 31/08 Lär inhandla detta spel till PS3 så jag bryr mig inte nämvärt. Mitt senaste möte med GfWL var när jag spelade Bioshock 2 och efter en uppdatering så fungerade det utan större problem, förstår inte gnället, eller har det blivit värre sedan dess? :S 31/08 Köp det till konsol istället. 31/08 ^ This. GTA 4 är ett rent helvete. 31/08 Buuuuuuuuuu!!!! Grattis, jag har haft problem med varenda GFWL-spel jag har inhandlat. Sparfilerna kan ej användas efter ominstallation, det tar århundraden att uppdatera i den klumpiga in-game saken som förhindrar dig från att göra nånting annat (ligge... 31/08 Trevligt då blir det bra stöd för xbox/hackad ps3 kontroll. kommer endå köpa detta så jag bryr mig inte. Inte så jättejobbigt att skriva in användarnamn och lösenord en gång när man installerat spelet=P. Fast finns väl så mycket dampbarn nuförtiden som... 31/08 Har man, som jag, både en spel-PC och en Xbox360 så är det ganska trevligt att ha GfWL i spelen. 31/08 Lika bra eftersom det första var det. Då vill man ju ha achievements i detta också. Men det inte lönt att skapa en ny serie med GfWL. 31/08
Skicka en rättelse