Släpps i mitten av september, kolla så din burk pallar med systemkraven!

Det ytterst lovande pc-exklusiva #Hard Reset har FZ skrivit mycket om sedan tidigare. Nu avslöjar polska utvecklarna #Flying Wild Hog att titeln väntas ut den 13 september med en prislapp på 29,99 dollar (190 kronor) via Steam.

Hard Reset utvecklas av folk som tidigare jobbat med spel som #The Witcher 2: Assassins of Kings och #Bulletstorm. Det utmålas som ett FPS av den gamla skolan. Nedan ser du systemkraven för vad som krävs för att få liv i spelets dystopiska framtidsvärld.

Klicka för mer information

MINIMUM:

OS: Windows XP/Vista/7
Processor: 2.5 GHz Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64
RAM: 2 GB
Graphics card: 512 MB NVIDIA GeForce 8800GS / ATI Radeon HD 3870 or better
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: DirectX 9.0c
Hard Drive: 4 GB free hard drive space

RECOMMENDED:

OS: Windows XP/Vista/7
Processor: Intel Quad Core 2.3 GHz / AMD Phenom II x4 2.5 GHz
RAM: 3 GB
Graphics card: 512 MB NVIDIA GeForce 9800 GT / ATI Radeon HD 4870 or better
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: DirectX 9.0c
Hard Drive: 4 GB free hard drive space

Han skulle nog ha en dator att utföra arbete för lön på. :-) 02/09 OK. Då vet vi det. 01/09 Så vad kräver "aim" då? CoD? Eller Halo kanske? Hålla 40% LG på ett proffs i Quake Live är knappast enkelt, eller ens bara svårt. Det kräver en jävla massa övning speciellt när du samtidigt ska undvika hans LG eller Raketer. 01/09 Nej, konsoller har inga styrkor. 01/09 Ja det är inte så svårt att sikta på en bestämd punkt med mus det håller jag med om helt, däremot krävs det en del träning innan du automatiskt vet var en person kommer landa vid ett hopp och det är detta som kräver övning. Bra aim är bara en del i fps,... 01/09 Amphix, vad nickar du i qw? 31/08 Jag tror att du behöver komma ner på jorden och inse att det du ser på Quake Live streams och demos inte alls är så häpnadsväckande när det gäller aim som du verkar tro att det är. För en newbie är det säkert jätteimponerande men för oss som spelat på... 31/08 När du ska sikta och skjuta på en punkt på PC så gör du det intuitivt och väldigt snabbt, tack vare att det är så lätt med den precisionen som mus erbjuder. Kan du peka och klicka i windows så kan du sikta och skjuta i ett FPS. Men riktigt så enkelt är... 31/08 Det krävs inga skills för att "aima" på pc? Tror du behöver ta en titt på en Quake Live match eller Unreal Tournament match och sen säga att det "tar inga skills att "aima" på pc". För det var nog tamefan det dummaste jag läst på de här forumen på länge... 31/08 De beskrivingar jag sett av "arkadigt = konsolligt" folket är ju en perfekt beskrivning av t.ex. Quake, men jag tror ingen som har spelat de spelen skulle hävda att de är konsollifierade. Tvärt om, snabba spel där man hoppar och rör på sig för att undvi... 31/08
Skicka en rättelse