Nintendo avslöjar de åttabitsspel de ger bort till alla som köpte 3DS innan prissänkningen.

Efter #Nintendos desperata, massiva prissänkning av 3DS utannonserade de som bekant ambassadörsprogrammet för att de som köpt maskinen innan prissänkningen inte skulle känna sig lurade. Kompensationen består av ett gäng NES- och Game Boy Advance-spel, och nu kan vi presentera alla 10 åttabitslir som erbjuds.

Sedan tidigare var det känt att Super Mario Bros., Donkey Kong Jr., Balloon Fight, Ice Climber och The Legend of Zelda omfattades. Nu vet vi att Zelda II: The Adventure of Link, Wrecking Crew, Mario Open Golf, Mario & Yoshi och Metroid också inkluderas.

Spelen blir tillgängliga från och med den första september. Är du nöjd med titlarna som erbjuds, eller hade du hoppats på någon annan godbit från det digra NES-sortimentet? #Kid Icarus, kanske?

10 Game Boy Advance-spel ska dyka upp senast vid årsslutet. Hela listan är inte bekräftad ännu, men vi vet i alla fall att Metroid Fusion, Super Mario Advance 3, Mario Kart Advance, Wario Ware och Mario vs. Donkey Kong är med på GBA-listan.

Om de inte tyckte det var värt sitt pris så skulle de inte köpt det. Det är ett faktum. Att sedan hårdvara ständigt blir billigare och billigare får man räkna med. Tydligtvis tar vissa till lipen av det så Nintendo bjuder dem på spel, men det biter inte... 01/09 Har tänkt köpa en 3DS, men det här får bägaren att falla över - det blir köp! Investerade i en SNES i somras - nostalgin är snart total! 31/08 3DS var för högt prissatt från början och jag tror dom flesta som köpte de knappast tyckte att det var prisvärt att behöva betala 2800kr för något som Nintendo några månader senare kommer underfund med kanske inte var värt en sån hög prislapp, utan ca:... 31/08 På vilket sätt har folk blivit blåsta? De har köpt varan de vill ha till det pris de tycker är rimligt. Hårdvarukostnader går ständigt ner. Köper du en ny dator idag för 20 000:- så kommer den kosta 10 000:- om ett år. Inte har man blivit blåst för det. 31/08 handhelds är ett minne blott. Köpte en smartphone förra veckan och fan vad grymma spel det finns. Kostar inte mer än 20 spänn. Varför ska man då köpa ett spel till ds/3DS/PSP för 400 spänn när man får en likvärdig produkt för 20 ? 31/08 Lite snålt av dom att bjuda på 20år gamla spel som saknar 3D-stöd när folk har blivit blåst på flera hundra för att ha köpt en 3D-maskin. Bra jobbat, Nintendo. Efter flera år av samma spel så vet ni verkligen va folk vill ha :up: 31/08 Bubble Bobble skulle varit med, bättre än Ice Climber när det kommer till co-op. 31/08 Nintendo är ju kungen av uppföljare, remakes och rehashes så vad mer kan man förvänta sig? :-) 31/08 Zelda-spelen är ju trevliga och Ice Climber kan nog få några timmar men den stora vinster här är ju Metroid. Mario Open Golf och Wrecking Crew kan man ju bortse från dock. GBA-listan ser ärligt talat klart med intressant ut men som Zhin påpekar så är... 31/08 Jag över överdrivet entusiastisk nog att köpa 3DS samma natt det släpptes. Men jag gjorde så för 3DS tittlar med 3D(!!!!), inte gamla NES-titlar jag redan spelat 11 miljarder gånger innan. Kanske är gnällig och gapar efter mycket men jag hade hellre tag... 31/08
Skicka en rättelse