Skjut japanska skolflickor med feromoner så att de ska tycka om dig. Snart kommer den kontroversiella Xbox 360-titeln till Playstation 3.

Rälsskjutaren #Gal Gun är en shooter som går ut på att skjuta japanska skolflickor med feromoner på känsliga ställen, så att de ska tycka om dig mera. Spelet, som stötte på patrull redan under fjolåret när det släpptes till Xbox 360, är nu på väg i en förbättrad version till Playstation 3. I dagsläget är den japanska lanseringen planerad för vintern, och något säger oss att den här titeln lär stanna i den uppåtgående solens land. Men PS3 är som bekant regionsfri om du är sugen på att importera.

Det är ifrån japanska spelmagasinet Famitsu (via Andriasang) som uppgifterna om PS3-planerna kommer. Bland nyheterna märks nya karaktären Ekoro, nya spelläget "Doki Doki Carnival", snyggare grafik och sist men inte minst Move-stöd.

Spana in en Xbox 360-trailer nedan, om du vill få en bättre inblick i vad för japanska tokerier det är frågan om. Gameplay börjar ungefär halvvägs in i klippet.

Bilden kommer från Xbox 360-versionen.

snarare fildelning som är orsaken till varför det inte är ekonomiskt. Finns inga "onda bovar" i spelmarknaden. Världens största spel producent, Electronic Arts, de har inte gått plus på flera år. 02/09 Virtua Cop med blommor? Nog för att det finns kulturella skillnader mellan öst och västvärlden, men någon måtta får det väl vara? 02/09 wat 02/09 Är det konstigt att klä ut sig eller rollspela som något man inte är? Insinuation eller rollspelande har såvitt jag vet aldrig varit olagligt. Att du inte gillar det är en sak. Men din moraliska måttstock ska inte behöva forceras på andra. Vad som gälle... 01/09 Haha :) 01/09 Vilket bottennapp till spel. 01/09 Yay, nu ska jag ge alla brudar ett skjut med min dildo (Move kontroll) :) Moratanterna kan ju lugna ner sig. Det är bara ett spel och inget naket heller för den delen. 01/09 Själv finner jag "17-18" åriga tjejer som kläs upp som småflickor som en liberal syn på pedofili, jag säger inte att det är olagligt eller att det är _just_ pedifili, jag säger bara att själva insinuationen att dom ser ut som yngre är vidrigt bara det.... 01/09 Det här är fel på så många nivåer! Seriöst, alltså ni som älskar manga och japanska konstigheter borde hålla lite bättre koll på ert eget folk, För det jag precis sett kan ju allvarligt talat inte försvaras. 01/09 Kan ju gå in som en av de få som faktiskt har spelat det här på fz och komma med ett par kommentarer. Storyn är fylld med brister, men den är lätt att hänga med i och ibland tar den steget upp till riktigt bra. Värt att nämna för alla de som tjatar om... 01/09
Skicka en rättelse