Två miljoner har anmält sig till buggjakten och EA kommer lyssna på vad de har att säga.

Betatestning avfärdas ibland som ett sätt att marknadsföra spelet, istället för att ta tillvara på spelarnas feedback för att faktiskt försöka göra det bättre. Men i fallet #Star Wars: The Old Republic kan det till och med bli så att betatestningen påverkar när spelet släpps. Frank Gibeau, chef för #EA Labels, menar att man avvaktar med att spika releasedatumet tills man gått igenom återkopplingen från betatestarna, skriver C&VG.

[video=9578]

Det har antytts att spelet lanseras innan årets julhandel. Internt finns ett mer konkret datum, men resultatet av betan kan alltså komma att påverka detta. I dagsläget har fler än två miljoner personer anmält sig till betatestningen och den förmodas dra igång inom kort. Om du ännu inte anmält dig gör du det via länken nedan.

Imponerande siffror :) Men det är klart att det mest är PR, vad de än säger. Betatestet är förmodligen den viktigaste perioden i ett MMO's livscykel, det är då den riktiga hypen bildas. De flesta designers lyssnar på sina potentiella kunder; det är bara... 02/09 "Kanske behövs mer testning innan release Eller icke" Haha! :D 02/09 minecraft? eller ja anmälda kan det mycket riktigt vara ett rekord :) 01/09 Det är inget fel på animationerna, även om det ser ut så ibland på de klipp som släppts, men dom är helt okej, det kommer ni nog också märka när ni väl får tassarna på spelet. 01/09 Det jag främst vill ha ändrat är dom förbannat tråkiga och stela animationerna jag sett hittills av spelet, Jedi night spelen var ett försök till realtime gameplay (likaså Galaxies), varför går man då tillbaka till hacknslash turnbaserat för? nej, ändra... 01/09 Jag fick testa spelet under juni månad, men servern var i US men det funka bra förutom att det var rätt lite folk när jag var online 01/09 Det stämmer nog som du säger. Jag hoppas självklart att jag får vara med och testa hela vägen fram till release oavsett NA- eller EU-server :) 01/09 Japp, men dom har bara haft tur, då ingen officiell EU beta är ute än, eller den riktiga för EU går igång snart, då vissa har fått invite men det är till US servrarna, det nya ska bli till EU servarna (förhoppningsvis -.-) 2a september startar weekend... 01/09 Inte sant. Massor av folk från EU har redan varit med och testat. Men nej, alla 2 miljoner kommer inte få tillgång till beta, även om väldigt många kommer att få det. 01/09 Fel! Européer har också varit med i betan (eller Game Testing som BioWare kallar det) tidigare. Dock väldigt få i förhållande till totala antalet. Men som du skriver drar de igång en större våg av invites nu ("A large wave" som Chris Collins skriver på... 01/09
Skicka en rättelse