Den allt större gruppen gratis-MMO får tillökning innan årets slut.

#Star Trek Online är på väg att ansluta sig till den allt större skaran MMO-titlar som kan spelas utan månadskostnad. Siktet är inställt att släppa en så kallad free-to-play-variant innan årets slut, det säger Kelvin Lau, ekonomiskt ansvarig hos den nya utgivaren #Perfect World via Seeking Alpha.

Lau tror att gratisvarianten har stor potential i på de nordamerikanska och kinesiska marknaderna, men nämner inget om Europa. Vi ber att få återkomma om huruvida det blir gratis Star Trek-MMO:ande också här.

Jag har spelat STO exakt en månad och jag måste hålla med i kritiken att det är inte värt det att betala en fast månadsavgift för vad man får. En gratis-version med mini-transakationer kan nog göra stor nytta! 02/09 Wut the... 02/09 Lifetimers kommer fortfarande få "special treatment". 02/09 Detta har jag väntat på! :D Funderade faktiskt på att köpa en lifetime subscription efter betan, men avstod då utvecklarna var så tysta om mer material (fler världar), bättre endgame etc. Blir det F2P går jag gärna tillbaka och kan tänka mig att investe... 02/09 Känns skönt att veta att mina 2000kr som jag betalade för ett "evighetskonto" var väl investerade pengar *DOH!* 02/09 Låt mig gissa, man kan bara spela som federation i gratisversionen?... Det blir intressant att se hur snikna de är, som battlefield p4free eller mer som league of legends. 01/09 Det finns ju en trial sen ett tag tillbaka, den är dock rätt kort och erbjuder bara introuppdraget. Sen kan du bara flyga omkring men inte få mer uppdrag 01/09 Skulle faktiskt kunna tänka mig spela detta om det blev f2p. 01/09 Känns som att de 1.5 år senare iaf borde kunna släppa ut lite trial-versioner så man kan testa spelet gratis innan man köper grisen i säcken. Champions Online gick ju åt pipan eftersom det var ospelbart vid release och långt efteråt, sen gick det över... 01/09 Underbart! då kanske jag får spela lite mer på min PC för en gångs skull! Älskar spelet i sig men eftersom jag spelade själv och inga vänner har något star trek intresse så var det lite ensamt. 01/09
Skicka en rättelse