Spelarna tillbringar mer tid med Black Ops flerspelarläge än de gör på Facebook, meddelar Activision-chefen stolt.

#Activision meddelar att de sålt ofattbara 18 miljoner kartpaket till #Call of Duty: Black Ops. Företagets chef, Eric Hirshberg, avslöjar också att spelarna lagt ner i genomsnitt 76 dollar på spelet, vilket är 18 procent mer än om man bara betalar fullpris för titeln. Hur många kartpaket har DU köpt?

De tidigare Call of Duty-liren #Call of Duty: World at War och #Call of Duty: Modern Warfare 2 har sålt nio respektive elva miljoner kartpaket.

– Det finns över 30 miljoner unika Black Ops-spelare som tillsammans samlat ihop, otroligt nog, mer än 2,3 miljarder speltimmar. För att sätta den siffran i perspektiv så är det mer än en kvarts miljon spelande [räknat] i år, och det betyder att våra miljoner fans spenderar mer tid per dag med Black Ops-multiplayer än de gör på Facebook, förklarar Eric Hirshberg.

Årets (kommersiellt sett) största spel heter #Call of Duty: Modern Warfare 3. Det släpps den åttonde november till pc, Xbox 360, Playstation 3 och Wii. Vågar vi tro att det kommer fler kartpaket då, kanske?

Väl talat (skrivet) :) 04/09 Jag skulle nog sagt "PC-gänget som talar i förminskande ordalag om konsoll, konsollspel och konsollspelare". Klart det inte gäller alla. Aldrig sakligt och motiverat utan enbart påstående av olika slag. När man så frenetiskt talar om: - konsollspelare... 03/09 Det är inte folket som gillar spelet man har något emot, utan spelet i sig. Trodde det var väldigt uppenbart. 03/09 Jag fyller 17 nu till vintern så allt för ung är jag nog inte jämfört vad man kan hitta här. Så jag vet hur det är när PC regerade, tro mig, största delen av alla spel jag har spelat har jag spelat på PC. Även räknat med att jag och mina bröder fick Xbo... 03/09 "PC-gänget" har inte mindervärdeskomplex. Det är en genartionsskillnad för de som växte upp med en PC eller växte upp med Xbox. Man blir lite nostalgisk och minns varmt den tiden då man inte behövde betala pengar för kartor, man kunde hosta egna servrar... 03/09 Så sant så sant. Hade PC varit så himla mycket mer värt som alla dom säger, varför kommer det då sig att dom flesta spelen utvecklas primärt till konsol? :\ 02/09 Ta inte åt dig. PC-gänget har bara mindervärdeskomplex. De tycker att PC är bäst och ändå är det knappt något bolag som håller med. 02/09 Jag ber dig vänligt att dra åt helvete med dina nedvärderingar om oss konsolspelare 02/09 Neither one, jag är helt seriös. Jag tycker dom är värd vartenda öre. Endast zombie banorna själv har flera timmars spel värde, sen så är det väldigt kul med ett par nya banor, alltid roligt med variation, att springa runt på i multiplayer. 02/09 förvånar mig inte, konsolspelare vet helt enkelt inte bättre då de troligen aldrig kunnat uppleva vad ett mod community kan bidra med banor etc. går man ner till så låg nivå att man spelar fps ifrån en handkontroll gjort för arcadspel ifrån en soffa och... 02/09
Skicka en rättelse