När #The Elder Scrolls V: Skyrim-regissören Todd Howard tillfrågades om varför #Bethesdas långlivade rollspelsserie inte tar steget över till online-rollspelsvärlden så var svaret tydligt. Han gillar helt enkelt inte online-rollspel, och anser att den klassiska Elder Scrolls-spelstilen med ett enormt enspelarläge är det som fansen vill ha.

– Jag gillar denna typen av spel bättre. Du vet, det är vad de flesta av oss går igång på. Jag är inte en MMO-kille, direkt. Jag respekterar dem och tittar på dem, men jag spelar dem inte. Det känns mer äkta för mig när jag är hjälten och det [spelet] är skapat utefter det. Jag kan förstå att många skulle vilja ha den community-aspekten i ett spel som detta, men det skulle förändra känslan för mig, säger Skyrim-regissören Todd Howard.

– Publiken vi har för den grej vi kör på är tillräckligt stor för att vi inte ska behöva tona ner det. Vi kan fortsätta göra vår grej, och det har växt med varje spel. Så det fanns inget tryck från någon [chef] ovanför mig som sa "Hey, du behöver ändra på det här."

The Elder Scrolls V: Skyrim släpps den 11 november till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Det är sannolikt årets största rollspelshändelse, men hade du hellre lirat det online istället för offline?