Fick chansen att hjälpa Infinity Ward med Modern Warfare 3 och tyckte att det var en möjlighet "för bra för att missas".

Call of Duty-utvecklarna #Sledgehammer Games förklarar nu varför de valde att lägga ner sitt eget Call of Duty-spel och istället hjälpa #Infinity Ward med #Call of Duty: Modern Warfare 3 istället. Enligt studion var möjligheten för bra för att bara låta passeras.

– Möjligheten att jobba på det största i industrin tillsammans med Infinity Ward, som bevisat att de vet hur man gör exceptionell mjukvara, var helt enkelt en möjlighet vi inte ville missa. Det finns mycket folk på teamet som jobbat med Call of Duty tidigare, som jobbat med förstapersonsskjutare tidigare, så det finns mycket inbyggd kunskap om FPS-genren och många passionerade spelare. Vissa är på tenth level prestige i Black Ops, säger Sledgehammers Michael Condrey.

Sledgehammers nedlagda Call of Duty-spel skulle bli ett actionäventyr sett ur tredjeperson. De hade jobbat på titeln i sex månader innan de bytte skepp i juni. Enligt #Activision-chefen Eric Hirshberg är spelet "inte bortglömt", så kanske återupplivas det någon gång i framtiden i en eller annan form.

– Allt jag kan säga just nu är att de är 100 procent fokuserade på Modern Warfare 3, säger han.

Call of Duty: Modern Warfare 3 släpps den åttonde november till pc, Xbox 360, Playstation 3 och Wii. Om inget oförutsett händer blir det sannolikt årets toppsäljare med bred marginal.

haha vissa är på tenth prestige på black ops...ufail 04/09 MW3 kommer tyvärr sälja mer. Alla barn som lirar konsol klarar inte av BF3, för "advancerat" för dem tror jag. BF3 kommer helt klart vara det bättre spelet. Ungefär samma sak som Black Ops och Bad Company 2. Notera att jag inte är ett BF fanboy. Jag har... 03/09 "Vissa är på tenth level prestige i Black Ops" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA 03/09 Jag förstår inte riktigt varför du håller en så otrevlig ton, nej jag är inte blind och nej du har inte redigerat din(a) (du lyckades 2 gånger, grattis) kommentar(er) än. Men gör gärna det. Ifall du misstror mig: http://imageshack.us/f/849/kom2.png/ Var... 03/09 Om du inte är blind så fixade jag det. Vet inte riktigt vad du frågar efter.. "Dom" är bland annat från COD Konventet. 03/09 Bara så ni vet, Battlefield 3 eller vilket annat spel som helst i år kommer inte ha en endaste suck emot Modern Warfare 3 vad gäller ren försäljning. Det finns inte på kartan helt enkelt. 03/09 Vilka "dom"? Sen kan du väl försöka hålla isär din kommentar från min istället för att baka ihop de. 03/09 Mer hjärndött? Snälla börja inte... Som dom säger själva att COD kan vem som helst hoppa in och spela men man kan märka STOR skillnad på dem som är bra och inte. BF3 riktar sig åt en mindre andel gamers, det är inte alla som orkar sätta sig in i ett bam... 03/09 Låter lite som att det du egentligen vill ha är en gammal hederlig patch. Ni vet såna som kom back in the days som kunde tillföra så sjukt mycket grejer till ett spel. Istället köper du nu ett gammalt patchat spel. Tacka vet jag BF3! 03/09 03/09
Skicka en rättelse