En affisch för Battlefield 3 tycks slå fast att spelet släpps på två dvd-skivor till Xbox 360.

En japansk poster (via Eurogamer) visar klart och tydligt att #Battlefield 3 till 360 släpps på "DVD-ROM x2" medan PS3-versionen släpps på "BD ROM x1". På ren svenska innebär det alltså att det kommande storspelet från #Dice kommer att släppas på två skivor till Xbox 360 – om affischen nu visar sig stämma.

Med tanke på den knapphändiga och ej bekräftade informationen vet vi inte om spelarna tvingas byta skiva mitt i kampanjen eller om sp och mp släpps på separata skivor.

Denna information når oss bara dagar efter att det bekräftats att det storslagna rollspelet #The Elder Scrolls V: Skyrim får plats på en 360-skiva.

Sjukt löjligt och tjafsa om antalet skivor... Bara till och byta juh... två meters motion på x antalet timmar mellan skivbytet är mer än vad Sony spelarna kommer till att göra... Microsoft satsar alltså på motion och hälsa medans Sony satsar på diabetes... 14/09 Har har så rätt så, pc och konsoler är egentligen två helt skilda saker, den ena används nästan uteslutande till spel medan den andra köps för avsevärt fler anledningar. 10/09 Jag vill inte försvara något här, och ja du trampade på ett dåligt humör den dagen :). Man kan inte jämföra konsol och pc, båda är helt skilda plattformar. Båda har sina up and downs, vilket jag tycker pc har mycket mer up, därför ratar jag konsoll. The... 09/09 Tack, vi försöker att vara så aktiva som möjligt i alla diskussioner, särskilt när de spårar ur. 08/09 Härligt att se redaktören sätta ner foten! Mer av det, Carl. Sen att jag inte håller med dig är en helt annan sak som jag låter vara här. Därför FZ är en väldigt trevlig sida för det mesta. 08/09 Det går alldeles utmärkt, och att sitta och vara dryg mot en annan plattform tjänar inget till. 06/09 Självklart är det det men det är svårt att förstå, vem vill springa runt i världen med hjälpmedel så att det överhuvudtaget är möjligt att träffa fienden med sitt vapen? Förstår mig inte på fps och konsol, det hänger liksom inte ihop.. 06/09 DRM finns även på konsol numera så nu är det inte bara pc ägare som blir "totalägda" utan även konsolspelare ;). Eller så har man tröttnat på att hela tiden behöva uppgradera sin dator, det handlar nog lika mycket om pengar som att man skulle vara "lat"... 06/09 Inlägg raderade, varningar skickade. Skärp er. 06/09 Aha, källa? 06/09
Skicka en rättelse