De mest trovärdiga ansiktsuttrycken hittills? Spana in de realtidsrenderade filmerna och döm själv!

I somras bjöd FZ på en första teknikdemo från överlevnadsskräckisen #Amy. Ikväll har vi ytterligare två klipp med fokus på det tekniska. Filmerna visar upp karaktärerna Father John och Professor Raymond och fokus ligger på ansiktsuttrycken.

Det är viktigt att utvecklarna lyckas med detta, eftersom huvudpersonen Amy inte kan prata och förlitar sig på kroppsspråk.

http://www.viddler.com/embed/8895e9df/?f=1&offset=0&autoplay=...

http://www.viddler.com/embed/265c54e7/?f=1&offset=0&autoplay=...

Amy är på gång till Xbox Live Arcade och Playstation Network någon gång under hösten. En pc-version är också bekräftad. Om du vill veta mer om vad spelet handlar om så rekommenderar vi nyhetarkivet, där vi har ett par informationspackade godbitar att bjuda på.

Du menar "jag har precis käkat en citron" ansiktsuttrycket? 08/09 Aha. Ja det låter ju genast lite mer logiskt :) Tackar för svaret. 08/09 "players "escort the strange 8-year old autistic title character as they try to get her out of a city overrun with wild creatures and enemies"" Du spelar som Lana, den vuxna personen. Så jag antar att det egentligen är Amys ansiktsutryck som är dom vikt... 07/09 Jag fattar inte det här. De säger att "huvudpersonen Amy inte kan prata och förlitar sig på kroppsspråk", fast varför kan inte de andra prata då? Menar de i själva verket att hon är döv, eller har jag missat något? :o 07/09 Det här med teknikdemo är lite vanskligt. Det visar vad de potentiellt kan göra, men, det är inte alltid vad som finns med i spelet. Kommer ihåg hur häftigt jag tyckte Bethestas AI skulle vara i Oblivion, men, de skruvade ned ambitionerna till själva... 06/09 själv kommer man ihåg när tech-demos kom ut för heavy rain. hur perfekt allting var och allting såg så naturligt ut. i slutändan kom det en produkt som var lite så där halvdan. jag tycker fan i mig vissa spel som INTE försöker sälja detta koncept kan... 06/09 Teknikdemos till PS3 spel är ju sjukt ickeimponerande. Kantigt fult och DX9. Gammalt! 06/09 Gud vad dåligt! De kan röra på kroppen men rör ju inte en min i ansiktet, det är bara kameran som fotar i olika vinklar, haha. 06/09 Kolla från 0:55 och vidare i första videon, är det bara en synvilla eller krymper faktiskt ögon, näsa, mun etc i förhållande till resten av huvudet? 06/09 hmm. kommer spelet till pc eller? http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20110824/fz-bjuder-pa-obehag-och-skrack-for-nattugglorna Där skrev ni att de skulle vara till PC också. men de står endast ps3 och xbox på spel beskrivningen :( 06/09
Skicka en rättelse