Utvecklarna bakom det Diablo-influerade action-rollspelet fick plats med allt de önskade sig.

När #Bastion-utvecklarna #Supergiant Games fick frågan om eventuellt DLC till deras lyckade action-rollspelshybrid så blev svaret kort och gott "nej". Manusförfattaren och nivådesignern Greg Kasavin (japp, DEN Greg Kasavin) säger att det inte finns några features de skulle vilja lägga till i efterhand.

– Det blev det spel vi ville göra. Ser man tillbaka på vad vi åstadkom och den feedback vi fått så har det ordnat sig väldigt bra, säger han.

– Vi ville göra ett spel som kändes komplett, där allt är internt konsekvent. Ibland spelar man ett spel där man märker att de tryckt in ett flerspelarläge, eller där musiken är hemsk men grafiken är fantastisk. Vi ansträngde oss mycket och jag är nöjd med slutresultatet. Det [spelet] är menat att vara en fullständig historia, så det finns inga uppenbara utvidgningar.

Bastion släpptes för drygt en månad sedan till pc och Xbox Live Arcade.

Bra att höra! Att man betalar fullpris för ett fullspel är ovanligt nu för tiden. 06/09 Bastion är ju för övrigt ett bra som förtjänar att spelas, över huvud taget väldigt välgjort. Det är en och samma röstskådespelare i hela spelet (som pratar en hel del) men det gör inget när denne röstskådespelare är bland de bästa jag hört i ett spel. 06/09 Årets E3 överraskning för mig var nog att Greg Kasavin börjat utveckla spel. Spelet i sig var också en överraskning då det lilla jag såg från det var riktigt bra. Utan tvekan ett spel i min smak och tummen upp för att de släpper färdiga produkter, något... 06/09 Bra, satsa på uppföljaren istället :) Bastion var utan tvekan ett av årets bästa spel imo :) 06/09 Ingen aning om vad detta spel är, men bra. Bort med "DLC" plågan! 06/09 Gött mos! alltid trevligt när ett spel inte mjölkas.... är nästan så jag gråter när jag kolla min spel tid i steam, jag har inte tid att spela alla mina super spel :( för övrigt är bastion super najs i rätt prisklass. 06/09 Testade demon och även om jag är imponerad av många faktorer så som design och röstskådespelare så tyckte jag spelet i sig var riktigt tråkigt. 06/09 Oj! :) Ser verkligen intressant ut. 06/09 Hah, ser man på! Helvetet har fryst till is trots allt :D 06/09 jag spelade klart spelet idag faktisktiskt, och jag kan själv tycka att den känns komplett, vill dock se vad de har att komma med nästa gång! önskar de lycka till och tackar för en av de bästa spel upplevelserna på länge! 06/09
Skicka en rättelse