De senaste dagarnas spekulationer om en demoversion av den [[Xbox 360]]-exklusiva [[TPS]]-titeln #Gears of War har kommit på kant sedan utvecklaren #Epic Games vice VD Mark Rein genom spelsajten 1Up meddelar att tills vidare ligger lågt i frågan. Någon demoversion skall inte vara aktuell innan lanseringen 17 november:

" - Det kommer ingen demoversion innan spelet släpps och jag har ingen uppfattning om vi kommer att ta fram någon efter har vi släppt spelet heller."

Inget demo behöver inte betyda att spelet är dåligt. Men med tanke på all hype så vill man nog undvika att folk ser att inet riktigt allt kanske är sant innan de köpt spelet. Vilket inte betyder att det är dåligt på något sett men ett spel med denna niv... 18/10 Så fort man inte släpper ett demo så måste spelet suga? hihi, underligt att vi har några bra spel då överhuvudtaget... Och det här gäller enbart för ett demo innan spelet släpps, Rein vet ju inte själv om det kommer något efteråt men chansen är nog rätt... 18/10 Äh larv... det är inget tecken på svaghet. Helt enkelt girighet, det kostar pengar och tid att göra ett demo. Dem som tror att demo är enkelt att bara fixa till, vet inte vad ni snackar om. Även fast det är samma spel, så är sällan demo bara en "del"... 18/10 Aldrig i livet att jag köper grisen i recensionssäcken. Dom verkar ha nåt att dölja upplever jag det som också. 17/10 Epic har nog sakt en miljon gånger att dom inte vill slösa bort tid med en demo. Tycker det är bättre att dom struntar i en demo och gör hela spelet mycket bättre, och att dom tar bort så många buggar som möjligt. 17/10 Jag testar helst innan jag köper, tacksåmycket... Inget köp alltså (om jag inte kan testa hemma hos en bekant vill säga). 17/10 Sen är det ju så att långt ifrån alla spel som lanserats har funnits till hands på demo innan release. 17/10 Knappast, demo är inget svårt alls om man bara vill. 17/10 Eller för att det tar flera månader och massor av pengar att utveckla ett demo? Jag har full förståelse för att de istället väljer att släppa spelet tidigare. Att det skulle vara ett tecken på svaghet att demo inte släpps är bara struntprat. 17/10 Hahaha, de är visst inte så självsäkra när det kommer till kritan. Så man bäddar får man ligga. 17/10
Skicka en rättelse