Trots att #Electronic Arts svenskutvecklade taktikpangare #Battlefield 2142 knappt hunnit landa i butikerna har likväl en första [[patch]] precis sett dagens ljus. Bakom den blygsamma beteckningen 1.01 skall man ha korrigerat det tidigare kända - och på sina håll högljutt påpekade - problemet som fått spelet att krascha i det så kallade Titan-läget. Berörda läsare hittar den 18 MB tunga nedladdningen i FZ:s filarkiv.

Uppdatering:
Serveradministratörer går inte heller lottlösa - den tillhörande programvaran levereras i uppgraderade versioner för såväl [[Windows]] (85 MB) som [[Linux]] (88 MB). Intresserade hittar båda varianterna i FZ:s filarkiv.

Själv körde jag två Company of Heroes på min dator häromdagen utan att märka det. Hade Alt-Tabbat ut ur spelet och sen gått och gjort lite annat. Kom tillbaka och glömt bort att det redan var igång, så startade upp en till CoH och spelade det i 10 minut... 18/10 Patch innan release är inte dagens skratt men detta är: Vem fan installerar en patch när spelet är igång?! 18/10 Ja se på fan...samma här, LAN:ade piratverren med polare i förrgår, fick orginalspelet idag...EA/DICE tjänade ett extra spel från en kompis som inte tänkt köpa det alls...Pirat kan löna sej, på nåt underligt sätt... 18/10 vilket skämt.....zz 18/10 Som jag sade skulle hända.. BF1942 fick även det spelet sin uppdatering (även den 1.01 tror jag) innan releasen. Sitter och pillar lite med min piratkopia medan jag väntar på att Spelbutiken.se ska leverera mitt bokade exemplar. Ett exempel på en av för... 18/10 Och det är skillnad på diskussion och smutskastning. 18/10 Det är skillnad på whine och konstruktiv kretik. 18/10 Jag är faktiskt glad över att folk whinear på EA/DICE, det syns faktiskt, och det får dom att jobba på för att förbättra sitt rykte. Jag är ingen EA-Fanboy men väl en Battlefieldnörd. Tycker inte det finns några spel som kommer upp i den klass som BF-se... 18/10 Jodå, har redan börjat ta emot preorders. Skicka det till eatshitnoobs at hotmail dot com PS. Skicka inte några mail dit. Vet inte ifall det är någon som har den addressen :) 18/10 Vad kul, då blir det dig man kommer kasta skit på så småningom när det kommer buggiga spel :P 18/10
Skicka en rättelse