Activision-chefen säger att det "krävs en hel by" för att få allt kring den jättelika FPS-serien att flyta på.

Över 500 utvecklare jobbar enbart med Call of Duty-serien, avslöjar Activision-chefen Dave Stohl. Den siffran är högre än de flesta andra spelhus totala arbetsstyrka, och totalt sitter det sju olika studios under Activision-flagg och jobbar med olika områden relaterade till Call of Duty.

– Det krävs en by i det här fallet, säger Dave Stohl.

Men vem är det egentligen som gör vad? Låt FZ reda ut röran åt dig!

En diger lista, minst sagt. Är du nöjd med de enorma resurser som läggs ner på Call of Duty-varumärket, eller skulle du hellre se att Activision prioriterade något annat?

Kanske det men finns folk som gör det. Och som någon annan sa innan i tråden så lirar många samma spel för att deras kompisar gör jag. Jag har också spelat spel som jag tyckt va mindre roligt för att mina kompisar spelar det så man kan spela med dom. 09/09 Ingen jag har någonsin pratat med eller känt har någonsin sagt att de lirar ett spel endast för att det är populärt. Låter lite farfetched. Men men, varken din åsikt eller min kommer att ändras så vi kan lägga ner denna diskussion. Tack för kaffet. 09/09 Att jämföra Hitler och CoD säger ingenting.. Det kan nog också vara just för att många tycker mw2 är roligt. Du tror inte på mig och jag tror inte på dig, låt oss stanna där och tacka för kaffet. 09/09 Måste ju säga att du verkar väldigt konstig. Det som han menade var att bara för att ett spel säljs bra betyder det inte att det är bra. Som han också sa så är det skillnad mellan bra och populär. COD är ett väldigt känt märke kan man säga. Likadant med... 08/09 Media och marknadsföring kan göra mycket åt det. Eftersom så många som spelar t.ex. MW2 eller lyssnar på t.ex. Lady Gaga, känner deras kompisar tvungna att göra likadant för att bli accepterade. Så kallat grupptryck. Alltså spelar dom eller lyssnar dom... 08/09 Vad är det du vill säga? Att ett spel som säljer bra och är jävligt roligt är ett dåligt spel? En artist som säljer bra och har många som lyssnar är en dålig artist? Det låter lite skevare. Men allt är såklart relativt. Bra försäljningssiffror och många... 08/09 Då har du en jävligt skev bild av hur ett bra spel är. Det är samma sak som att säga att bara för att en artist är bra bara för att många gillar just den artisten. Det är skillnad på att vara bra och på att vara populär. 08/09 Jag kan hålla med lite lite lite med försäljningssiffrorna men att alla som köpt det tycker det är kul tro jag faktiskt inte. Jag skulle gärna villja veta hur många av dom miljonerna som tex köpt MW2 som fortfarande spelar det. Jag tro inte det är i när... 08/09 Jag tycker alla CoD är bra. Definitionen för ett bra datorspel enligt mig: Många köper, många har jävligt roligt. Det är mina argument. Käre nils kanske skulle ha förtydligat att det är hans åsikt om att CoD serien VAR bra. 08/09 Min avsikt var inte att få dig att gilla CoD 08/09
Skicka en rättelse