Får en "sammanhängande berättelse" och erbjuder spelarna ett sandlådeläge där du kan dela med dig av dina skapelser till andra.

#Atari avslöjar nya detaljer om #Rollercoaster Tycoon 3D till 3DS – det första spelet i serien att släppas till en bärbar konsol. De största nyheterna är "Coaster Story" och sandlådeläget, som tillåter dig att dela med dig av dina skapelser online.

I "Coaster Story"-läget knyts nybörjarövningar och utmaningar ihop i en "sammanhängande och underhållande berättelse" där du väljer en spelarkaraktär och åker världen runt för att expandera ditt bergochdalbana-imperium. Sakta men säkert låser du upp nya, unika attraktioner, stånd och teman.

– Rollercoaster Tycoon 3D markerar återkomsten för en av de allra mest populära spelserierna och levererar en innovativ, robust och gränslös nöjesparkssimulator till nästa generations Tycoon-fans, säger Atari-chefen Jim Wilson.

Självklart kommer du också få skapa dina egna bergochdalbanor med verktyg som drar nytta av 3DS pekskärm. Rollercoaster Tycoon 3DS utvecklas av #N-Space och släpps nästa år.

En ganska intetsägande teaser-trailer kikar du på nedan.

Skicka en rättelse