Konstapel Tanners senaste Dodge Challenger-burna uppdrag går hem både hos köpare och kritiker.

#Driver: San Francisco rivstartar försäljningen och tar sig direkt upp i topp på försäljningslistan. Därmed petar det ner förra veckans raket, #Deus Ex: Human Revolution, som då knep de tre översta placeringarna. Men någon utskåpning är det inte fråga om: det är PS3-upplagan av Driver som kniper guldplatsen, och de tre utgåvorna av Deus Ex 3 kniper följande tre placeringar (i ordningen 360, PS3 och pc), följt av 360-versionen av Driver först på femte position.

Driver: San Francisco-utgåvorna är de enda två nykomlingarna på veckans topp 20-lista (och åldringen #GTA IV återkommer på plats 18). Pc-versionen av Driver släpps först i slutet av månaden.

Speltoppen bygger på försäljningsstatistik från ett antal fysiska butiker i Sverige. Den digitala försäljningen av pc-spel, exempelvis via Gamersgate och Steam, räknas inte in.

[speltoppen;y2011;w35]

Man märker ju att punden är riktigt stark i spelsammanhang, ofta så får man betal rätt mycket mer om man använder euro än de som bor i UK och använder pund. Det fanns/finns? ett trick att registrera sig som engelsk för att t.ex. betala mindre för WoW... 08/09 www.play.com funkar väldigt bra för både konsol och pc! Billigt och fri frakt :) 08/09 Utbildning t.ex. är svindyrt. 08/09 Gör det? I Skottland var det mycket billigare än sverige iaf, maten är generellt billigare och spelen med. Internet ligger ju inte på så bra kvalitét men det är inte så dyrt heller, hyran var inte heller direkt dyrare vad jag märkte. Men vad är dyrare? 08/09 Mjo det har du nog rätt i, dock så säger min lilla hjärna att dessa siffror får inte vara sant då börjar jag QQ.a :P 08/09 Vad jag kan se så verkar det som att de allra flesta nya spel till 360 är låsta till NTSC vilket betyder att man måste ha en amerikansk konsol. Annars så var ju priserna väldigt attraktiva. 08/09 De flesta fysiska butiker och etailers rapporterar in sina försäljningssiffror så uppgifterna på fysisk är definitivt inte helt uppåt väggarna. Och antalet som faktiskt köper sina spel i Sverige är fortfarande i stor majoritet jämfört med de som tar hem... 08/09 När det gäller spel köpta i butik så verkar så vara fallet, digital försäljning redovisas ju tyvärr inte så man kan bara uppskatta hur stor den är. Men jag håller med dig, räknar man med den så tror jag också att DE : HR sålt bättre. 08/09 http://www.planetaxel.com/ awesome sida 08/09 Tänkte också påpeka att som andra säger ge mig digital lista också tack, fan sedan 2009 har jag bara handlat digitalt förutom 1 spel tror ja, och det var Starcraft 2 collectors E. 08/09
Skicka en rättelse