Avgjort större intresse än inför Bad Company 2 – men EA tror ändå att Modern Warfare 3 vinner striden om köparna.

Utan att stirra särskilt djupt in i spåkulan vågar vi påstå att #Battlefield 3 kommer vara en av höstens storsäljare. Och förutsättningarna är goda: 1,25 miljoner exemplar har redan förbokats, berättade #EA:s chief financial officer Eric Brown under en konferens i går. Det är betydligt bättre siffror än för #Battlefield: Bad Company 2 vid samma tidpunkt innan premiären.

Kriga stort och öppet i Battlefield 3 eller kriga tokintensivt i Modern Warfare 3, det är höstens stora fråga.

Förväntningarna på försäljningen är höga, men samtidigt anlägger Brown en ödmjuk approach mot den största konkurrenten om köparna – #Call of Duty: Modern Warfare 3. Han säger att man inte tror att Battlefield 3 kommer nå upp i samma strålande siffror som Call of Duty-franchisen, skriver Shacknews. Han påstår att Call of Duty-serien sålts i 23 miljoner exemlar, vilket är en grov underskattning: #Call of Duty: Black Ops allena har köpts av fler än 25 miljoner. Icke desto mindre lär åtskilliga gamers hänga på spelbutiklåset både den 27 oktober och den 8 november.

[video=9654]

Är det värt att förhandsboka, jag menar alltså om man vinner något på det förutom en reserverad skiva? Jag kan glatt vänta med att köpa det annars ;) 12/09 The November 8th release, Call of Duty: Modern Warfare 3, the first game developed without West and Zampella, is expected to sell 25 million copies and generate over $1.2 billion for Activision, according to Michael Pachter, video game analyst, Wedbush... 12/09 Bara det här Origin-kravet inte gör att alltför många hoppar över BF3, men det ser hur som helst bra ut. 11/09 Om du inte kan se likheterna måste vara blind. Du är säkert fanboy av något av de båda spelen. 09/09 1,25 miljoner....det var inte så mycket förbokade ex. Gäller denna siffra för alla PC + Xbox360 + PS3? Kan kanske FZ hitta nån källa hur många som förbokat MW3? :) Vore intressant...att jämföra... 09/09 Hahaha lugna ner er flickor! Ja herrejistanes vad allvarligt det kan bli om vilket datorspel som är bäst, så skrattretande barnsligt. Och med tanke på att det är MW3 spelare som reagerar mest så kan man friskt anta att vissa saker som sägs om de som spe... 09/09 Du skriver du är fullt medveten om skillnaderna men skriver ändå att spelen inte är HELT olika när dem egentligen är det. Hur ska du ha det? Du som är oförmögen att yttra dig. Vad gör en person till p12 för att man spelar COD/MW3? Sedan att du nämner... 09/09 MW3 kommer alltid vara större då p12or (säger inte att MW3 är p12 spel..*host*) gillar mycket action och brainless pangpang. Samt att de inte behöver monsterdatorer. 09/09 Folk som inte ser/märker skillnad på BF3 och MW borde hålla sig till MW... =/ 09/09 MW3 vinner för att man har lägre systemkrav. Till och med min förra dator skulle ha klarat av MW3 på högsta inställningen. 08/09
Skicka en rättelse