Gearbox vill ha dina åsikter och önskemål om pc-versionen.

#Borderlands 2 må vara ett flerplattformsspel, men utvecklarna vill ändå ge pc-spelarna lite extra kärlek. I en forumtråd hos #Gearbox ber Jason Shields, utseendeansvarig (och nick-tjuv!), pc-spelarna att mata in önskemål om vad de vill se i gränssnitt och inställningsmenyer. Det finns förstås inga garantier för att alla önskemål realiseras, men en trevlig gest är det likväl.

Borderlands 2 släpps till Windows, Xbox 360 och PS3 framåt vårkanten. Kanske med ett pc-gränssnitt som är aningen läckrare än övriga versioners.

Älskade ettan, men det saknade på tok för mycket gällande miljö. Jag fick känslan av att jag, den himla läkaren och tre, fyra andra personer var de enda "fredliga" personerna på hela planeten. Om det nu är en fd. gruvplanet, prospectområde osv och dyl,... 10/09 Om nu läser igenom inläggen gjorde jag just det. Och jag förstår vad du menar med personer som bara säger saker är skit och inte förklarar varför men ibland kan det faktiskt vara jobbigt att göra det, speciellt med ett spel man verkligen ville tycka om... 09/09 Vissa ja men inte alla? men dom som ogillar dnf har inte ens sagt tydligt varför dom ogillade det. Dom säger bara det är skit men kan inte förklara på ett noggrannare sätt vad med spelet som är så dåligt. Så jobbigt är det inte att skriva ner felen med... 09/09 gratis? 09/09 Bättre fov, annars vill jag ha det som ettan. 09/09 Segt och slött gameplay, limited weapons & items, healthregen, tråkiga miljöer, ooptimerad sketen "nextgen" grafik (dvs klassisk UnrealEngine blurry, bloomy, foggy mess of crap med dessutom urusla texturer, för total motsats se Serious Sam 3). Yahtzee... 09/09 Ännu mer vapen och prylgodis tack! Kunna bygga ihop/modda vapen, t ex ändra kikarsikte, sätta på ljuddämpare. Inget level cap. 09/09 mer val som att man kan ändra FoV 09/09 Jag trodde det var just de som gillade originalspelet som var besvikna på det nya. 09/09 Har DNF och kan då säga jag ser inget fel med det liret. Dom har fixat så multiplayer funkar bättre samt singleplayer med. Du är lik alla dessa COD hatare. En sak sker och man blir hatisk mot ett helt företag. Folk gnäller över DNF men ingen har riktigt... 09/09
Skicka en rättelse