Rockstar släpper högupplöst version av första Max Payne till mobil.

#Rockstar utannonserar att de har en HD-version på gång av det första #Max Payne-liret. Det ska släppas till mobiltelefon. Men i dagsläget är det oklart vilka format som gäller och när vi kan räkna med att titeln finns ute till försäljning.

Genom att förbinda Max Payne HD med Rockstar Games Social Club väntas stöd för egna inställningar för styrningen och möjlighet att använda handkontroll. Vågar vi hoppas att HD-versionen hittar ut till fler format än bara mobiltelefonerna?

Jag trodde MP var ett stort spel - typ Uncharted eller liknande. Spelar man så stora spel på mobil är ju det man undrar? Till PS3 hade nog varit givet köp. 10/09 Hade varit gött med punkt nr. 3! :D 10/09 1. Med största sannolikhet är det iOs och iPhone 4 som disskuteras (samt andra kompatible Apple-produkter). Den bestämda hårdvaran gör det lätt att utveckla för iPhone jämfört med Andriod (som konsol VS PC). Troligen kommer även Windows Phone 7 bli ett... 10/09 Misstänker att det blir till iOS, visst det går till en viss gräns att spela FPS på iOS. Men jag kan inte föreställa mig att det kan funka bra med TPS. Men lyckas de så blir jag lycklig :D MaxPayne HD på mobilen. Fett. Men jag misstänker att det blir... 09/09 Till mobil? Wtf. 09/09 Säkert bara till iOS som allt annat som kommer ut till mobiler. 09/09 Var så sjukt kul att lira Max Payne Matrix Mod, har kvar Matrix moden på skivan än hehe ;) 09/09 Hur sjutton ska detta gå till? En fiende poppar upp 20 meter bort. Man har 3 sekunder på sig att dra fram snipersiktet och sätta en kula i huvudet på honom innan man är död. Oh dear.. Kan riktigt känna irritationen redan nu.. 09/09 Värst vad mobiler blir kaxigare för varje dag lol >_<. 09/09 HD handlar inte bara om upplösningen på skärmen utan upplösning generellt. Det handlar alltså även om högupplösta texturer, högupplösta modeller, högupplösta effekter m.m.. Nu vet jag inte huruvida detta finns att ladda ner i form av moddar, men finns... 09/09
Skicka en rättelse