Ett par trevliga år ser ut att vänta vänner av Diablo, Starcraft, World of Warcraft – och Titan...?

#Blizzard må vara kända för att ge spelen gott om utvecklingstid för att säkra skyhög kvalitet, men de kommande tre åren kan företaget komma att lansera hela sex titlar. Det sa Thomas Tippl, chef på #Activision Blizzard, under Citi 2011-konferensen i går, skriver Gamespot.

Vid sidan av de bekräftade titlarna – #Diablo III, #Starcraft II: Heart of the Swarm och den avslutande Starcraft II-delen #Legacy of the Void – spekuleras det i en till #World of Warcraft-expansion (Mists of Pandaria?), en Diablo III-expansion och, inte minst, ett sprillans nytt massivt onlinerollspel som går under arbetsnamnet Titan.

Diablo III och Starcraft II: Heart of the Swarm vet vi är på gång. Men vad mer?

I februari i år sa företaget att man siktar på två releaser innan 2012 års slut, och det utökas nu alltså betydligt. Men Tippls uttalande mildrades sedan av en Blizzard-medarbetare som klargjorde att företagets officiella linje är att man snickrar på en innehållsuppdatering till #World of Warcraft: Cataclysm, Diablo III och Starcraft II: Heart of the Swarm. Hemliga som alltid.

Nyheten är ingen nyhet för denna lista har jag själv lätt listat ut i huvudet för några år sedan. alltså vem fan vet inte vad Blizzard kommer släppa. bra med nyheter dock!. 19/09 Blizzard ganska ökända att inte släppa sina spel även om de säger så. Jag tror diablo3 2012, SC2 hösten 2012. Wows expansion hösten 2013, Titan Våren 2014... 12/09 Fast bara för att ett spel var fantastiskt bra betyder det väl inte att man aldrig behöver göra något som liknar det igen?! En tvåa syftar väl lite på att det kommer ha något gemensamt med ettan?! Antar att Supreme Commander 2 var sjukt revolutionerande... 11/09 Oj vad folk kan klaga på Blizzard. :) Har alla spel ni själva sett fram emot verkligen störtat så hårt mot sin död pga att Blizz fortfarande kan stå emot alla "wow-killers" ? :D Dessutom så är de, samt vi mycket melvetna om att World of Warcraft snart... 11/09 Miljonindustri var ju dumt sagt för man har väl såklart sålt över miljonen ganska länge http://www.youtube.com/watch?v=l91ISfcuzDw :| Jag syftade iaf på att budgeten för spel har blivit högre och vinsten mindre, pga minskad spelförsäljning på PCn, men... 11/09 Blivit en miljonindustri? Starcraft 1 sålde i 11 miljoner exemplar och Starcraft 2 har hittills sålt i ungefär åtta miljoner exemplar. Priset för spelen har ungefär varit detsamma. Så i det avseendet så är det samma tider. Oaktat detta så har Starcraft... 11/09 Nu släpps ju kanske D3 i år men visst...det stämmer också att utvecklingen av SC2 lades på hyllan p.g.a WoW av vad jag fått höra. Samtidigt vore det dumt att inte mjölka en sån guldkossa, tycker inte det är något fult i att tjäna pengar. 6 år, tre expan... 10/09 Vad som är tråkigt är ju att de släppt ett spel på sju år och tidigare släppte de storspel i princip årsvis. Det är svårt att tala om att de skulle hålla fanan högt när de inte producerar något annat än mjölkning av WoW. Enligt mig så har de verkligen... 10/09 Visst, dom lever lite på gamla meriter såklart och dom flesta skulle väl hålla med om att SC2 är mer utav en ansiktslyftning av spelet som e-sport. Fortfarande ett väldigt bra spel dock med samma (förmodat långa) livslängd som man är van vid. Därför tyc... 10/09 Spelen har blivit sämre med åren. Blizzard lever mest på gamla meriter och unga fanboys som köper allt de hostar upp. En bra summering på SC2 saxat från metacritic: "I cannot for the life of me fathom this game's reception. Starcraft II is a cobwebbed... 10/09
Skicka en rättelse