Första DLC-paketet till Deus Ex: Human Revolution översköljer oss med nya miljöer och karaktärer.

För bara några dagar sedan rapporterade FZ om att det första DLC-paketet till Deus Ex bekräftats. Nu har vi fått in en film på tillägget "The Missing Link", som släpps i oktober.

Om du inte vill veta hur historien fortsätter bör du hoppa över resten av detta stycke. Fortfarande här? Bra, då kör vi. Under Adams äventyr i #Deus Ex: Human Revolution försvinner han under mystiska omständigheter i tre dagar. Var han befann sig och vad som hände kommer att avslöjas i "The Missing Link". Adam blir av med alla sina speciella förmågor och tvingas förlita sig på sina grundläggande färdigheter för att fly från ett lastskepp. Han får reda på fler sanningar om vad som hände i periferin av Human Revolutions händelser. Slut på spoilers.

The Missing Link-paketet innehåller nya miljöer och karaktärer. Låt dina ögon suga åt sig en försmak av tillägget nedan.

[video=9709]

Om man gör spel på samma nivå som Deus Ex så måste man ha en budget. Annars är produktionen körd från början. Att sätta alla sina pengar på att spelet blir så bra som möjligt är inte att ha en budget. När man gör DLC (parallellt med utvecklingen av huvu... 11/09 Film från DLCn: http://www.youtube.com/watch?v=QoFe8hRy42o 10/09 fan va man börjar tröttna på all förbokningshysteri med dlc bonusar hit och dit. under utvecklingen av ett spel ska man ägna 100% av sina $$$ till att spelet blir så bra som det bara går. I DX:HR är det ju så uppenbart att man kapat en bit av handlingen... 10/09 Ska man lägga spelet på hyllan ett tag och spela det senare tycker ni? 10/09 I didn't ask for this. Herppderp!! Kolla för övrigt dokumentären om när dom gjorde spelet, voice actorn har ju den där rösten på riktigt också, inge tillgjord haha. Smid när han snackar om hur mycket han tyckte om det först Deus Ex ^^ 10/09 Nån annan kanske kan klarifiera men DLC uppdraget Tongs Rescue är iallafall inbakat i huvudkampanjen och gick inte att missa för mig , det hoppas över för dem som inte har det? 10/09 Han sa att han läste det på gamespot eller ign men det är nog bara ett rykte. Personligen håller jag inte med om att det vore korkat. Hela poängen med DLC (framför allt till SP-spel) är att öka content dvs livslängd. Att lägga det som ett som en egen... 10/09 Komemr det här startas som ett separat alternativ vid huvudmenyn eller hu kommer det fungera. Tex om man klarat spelet så har man en save som antagligen inte ger en möjlighet att komma tillbaka till någon "city-hub" 10/09 Det har väl ingenstans sagts att man enbart kommer kunna spela detta DLC från där det tar fart i main story? Vore nästan rent ut sagt korkat att tvinga folk att spela om spelet, eller ladda ett gammalt save för att kunna köra det. Så jag tror nog allt... 10/09 En kompis sa att det inte var stand alone vilket betyder att du inte bara kan installera om utan du bör nog ha en save för att kunna göra uppdraget eller vad nu är DLCn innehåller. Det är bra eftersom då är det helt onödigt att installera om bara för... 10/09
Skicka en rättelse