Med Crysis till konsol siktar Crytek på att omdefiniera spelarens syn på digitala spelsläpp. Spelet kommer nämligen att släppas på PSN och XBLA. Vi bjuder dessutom på det exakta releasedatumet, prisuppgifterna samt vad Cryengine 3 kommer att göra för upplevelsen.

Igår kunde vi avslöja att att det fyra år gamla tekniska pc-vidundret #Crysis kommer att släppas till Xbox 360 och Playstation 3 redan i oktober. Nu vet vi också att #Crytek ämnar att sätta en ny standard för nedladdningsspel, då Crysis kommer att släppas på PSN och XBLA den 4 oktober för ca 130 kronor respektive 1600 Microsoft-poäng.

Spelet drar nytta av Cryengine 3 i form av ny ljussättning, effekter och annan optimering. Kontrollerna för nano-dräkten har också finslipats och vi kommer att kunna njuta av det grafiska spektaklet i stereoskopisk 3D.

Missade ni den första gameplay-trailern så kommer den här igen.

<embed src="http://media.mtvnservices.com/mgid:moses:video:gametrailers.c..." width="450" height="258" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" base="." flashvars=""></embed>

Mycket Photoediting, och rendering i Daz Studio 3/4 och/eller Poser 2010. Men saken var den, hade jag tagit ett grafikkort för 3-4 tusen hade jag inte haft råd till skärmen, och datorn skulle inte kunnat användas, för jag hade ingen skärm hemma. Och ski... 12/09 Man kompromissar ALDRIG med grafikkortet om du ska köpa en gamingdator på en begränsad budget. Hellre att man drar ner lite på de andra komponenterna isåfall. Grafikkortet är ju det absolut viktigaste när vi snackar prestanda för gaming. T.ex i ditt fal... 12/09 Och detta problem kommer alltid kvarstå, när de kort som ni ansett jag borde ha valt 2010 kommit ner till 1500kr tja då är det dåligt, och jag borde välja ett i en lite högre prisklass, rinse and repeat. Men i mitt fall var det ett 5770 eller ingen dato... 11/09 "Problemet" är att ditt grafikkort var dåligt redan när du köpte det. Hade du köpt ett i en lite högre prisklass hade du inte behövt byta efter 1 år. Jag förstår ditt argument dock, men det krävs inte enorma mängder kunskap för att kunna bygga en bra... 11/09 Ah okej, då förstår jag. Håll ett öga på 6000-serien nu. 7000-serien släpps snart så de högre klasserna, 6950 och 6970 lär sjunka i pris duktigt mycket. 11/09 Det är rätt nice, dock hoppas jag på att kunna gå högre än så på grafikkorts hierarkin om jag ska betala 1500-2000kr Avskyr förresten re-brandingen (5770/6770) som gjort där ett nytt grafikkort kan bara vara ditt gamla med någon extra funktion, gör det... 11/09 Min var ett självbygge, och eftersom det var min först stationära på 10år, blev jag tvungen all köpa ALLT så det drog iväg mer än om man inte behövde plocka upp dvd/os/skärm/tgb/mus osv.osv. Det är rätt nice, dock hoppas jag på att kunna gå högre än så... 11/09 Jag köpte mitt 5850 för typ 1500 på något erbjudande. Rätt bra deal. 11/09 Beror på vad man har för budget. Bygger man ihop själv blir det inte alls dyrt. 11/09 Och det är här "problemet" sitter, jag anser att man inte ska behöva uppdatera en dator redan efter ett år, kanske efter 3-4 år, men då har alla porttyper bytits ut så GPU'n inte passar och man måste köpa nytt moderkort, och helt plötsligt passar inte... 11/09
Skicka en rättelse