Innan september är till ända kommer Dead Island-fansen att kunna inhandla ett DLC-paket som består av fyra nya kartor. Om du förhandsbokade spelet ska du redan ha tillgång till paketet.

Efter första veckan med fina vitsord, en jätte-patch och en mindre smickrande "feministhora"-incident avslöjas det nu att #Dead Island innan september är till ända kommer att få ett DLC-paket. "The Bloodbath Arena DLC"-expansionen kommer att lägga till ytterligare fyra kartor med våg på våg av hjärngnagande zombies.

De som förhandsbokade spelet har redan fått tillgång till paketet, men för de andra zombiejägarna kommer det att kosta ca 60 kronor.

Jag spelade ut spelet bara någon dag efter det släpptes. inga problem alls och fy vilket asbra lir !! Lite väl kort men Hoppas dlc gör så man måste kämpa i alla fall dubbelt så lång tid för att klara ut spelet :) Alla inställningar på datorn samt i spel... 20/09 Underbart spel, hoppas på flera bra DLC framöver. :) Samt att dom fixar alla buggar såklart, voice chatten är så dålig! 12/09 Extremt bra spel imo. Bör däremot spelas med pad även till pc. 12/09 Jag köpte spelet på DVD via Webhallen och installerade utan problem runt 11-tiden på releasedagen. Inte stött på något värre än att spelet krashade 1 gång av de ca 15 jag startat det. 12/09 Ett avslöjande hade varit om det inte kommit något dlc. Efter en vecka... Sjukt ointressant. 12/09 Självklart har spelet lite problem men själv har jag inte haft större problem som många andra klagat på när spelet släpptes, det har nu patchats minst 4 gånger och körde själv klart spelet idag. Helt klart roligare att köra i Co-Op, om ni stör er på des... 11/09 Ni som har förhandsbokat spelet via Webbhallen eller andra svenska spelsidor om ni inte får nå hjälp eller svar från dem testa kontakta KO? Ni har ju trots allt betalat för en produkt. 11/09 buggspel. 11/09 Tragiskt hur fler och fler spel kommer med dlc's som de redan har färdigt när orginal spelet släpps... 11/09 Det är ju självklart! "Dead Iskall-mjölk..." Samt: "Cow" of duty - "Moo"dern Warfare Mjölkningen finns överalt! :) 11/09
Skicka en rättelse