Många nordiska kunder har stora problem med att aktivera sina spel på Steam.

Det har inte varit #Techlands vecka. Med ett så efterlängtat släpp som #Dead Island, som rosades i vår recension, borde det firas i nu i helgen men lanseringen har varit kantad med allvarliga problem. I nuläget kan massor av nordiska kunder inte ens installera spelet.

Det började med att en felaktig version gjordes tillgängligt för de nordamerikanska kunderna, där det bland annat gick att flyga och springa igenom väggar. Det åtgärdades med en patch som dessvärre nollställde alla sparfiler. Problemen kunderna i Sverige och resten av norden har är dock avsevärt värre, många möts av ett felmeddelande när de ska registrera sin nyckel på Steam och varken #Valve, utgivarna #Deep Silver eller utvecklarna verkar vilja kännas vid felen.

Vi fortsätter att följa problemen men vi lär inte få några ytterligare svar i helgen men vi hoppas kunna ge er som har problem en lösning senast på måndag.

Tack till totte08, Stoffe1992, rysssen, yodafly för detta #nyhetstips!
Steam kunde inte få tummen ur på hela helgen. Under helgen ingen officiell info. Och heller inga svar på support-ärenden. Om man hade tur så var supportdatabasen uppe. Så när steam support väl vaknar upp efter en trevlig golfhelg (tummer ur...) på månda... 17/09 vart har dom haft dålig attityd mot kunder? vill gärna veta något om det. har bara förstått att dom haft problem med sin lansering men inte att dom varit otrevliga eller så? 13/09 Ja det här blir inget köp pga för mycket fel och uppenbarligen fel attityd gentemot kunder. Lite synd, hade kunnat bli nåt. 13/09 Indeed, jag vägrar köpa ett ofärdigt spel. 13/09 kul hur folk kan kalla andra inkompetenta de inte vet hur man letar reda på en konfigureringsfil i spelets installationsmapp och inte kan leta reda på och göra rätt inställningar.... vilken värld lever ni i? självklart är det inte de som köpt spelet som... 12/09 Alla koder som det var regionslås på är nu upplåsta så det kvittar vilken version av spelet du har alla koder som är ute för försäljning har blivit upplåsta nu:D 12/09 TACK! 12/09 Spelet går att registrera på Steam nu. Så ös på grabbar! :) 12/09 ej! Vi erhöll precis information om att de koder som inte fungerat i norden bör bli aktiverade under kvällen/natten och fungera imorgon bitti. Det går självklart bra att returnera ditt exemplar till oss för byte eller återköp om du önskar. Tyvärr har... 12/09 För webhallen kunder så jobbar de på att lösa det med Deep Silver. Läs http://www.webhallen.com/blog/2011/09/till-alla-kunder-som-inte-har-fatt-dead-island-pc-att-fungera-under-helgen/ för mer info. 12/09
Skicka en rättelse