I början är du en svag smugglare, sen blir du starkare. Se hur i filmväg.

#Star Wars: The Old Republic har ett antal mer eller mindre goda eller onda klasser att välja mellan. Smugglaren kan säkert ses som någon form av gråzonsriddare, beroende på vad denne smugglar. Nedan kan du spana in en progressionsrulle där #Bioware visar upp vad som händer när du tar dig längre framåt i storyn, går upp i nivå och så vidare plus.

Gissningsvis släpps spelet vid årets slut, men Bioware har tidigare meddelat att det trots allt är hur betan fortlöper som bestämmer när det når butik.

Förresten, du missade väl inte vår härliga Bioware-intervju där Ray Muzyka och Greg Zeschuk berättade om företagets mysiga bakgrund?

Det här har potential att inte bara bli den största mmo-floppen, utan den största spel-floppen overall... 12/09 men fy... 12/09 Men tänk på att vilkett mmorpg ser ens bra ut då? Everquest? blev jätte stort massa som spelar en idag tom jag men jag tycker det är svin fult =P Jag önskar ibland efter att grindatt i samma zone 48 timmar och sett samma fula texturer dag efter dag att... 12/09 vilken idiot som helst ser ju för fan hur det ser ut, det ser inte alls bra ut tillbaka till dåtiden 1990 talet, var ju precis lika med första spelet också,jag har inget emot skaprna av spelet dom är duktiga på det dom gör och jag gillade första spelets... 12/09 Woooot, ae f detta , jag håller mig till Dead Island:P 12/09 ÅÅ episkt jävla låt iaf. http://www.youtube.com/watch?v=tvriqdS3vsc Ja tror spelet blir kul, även om ja hellre hade sett ett kotor 3. Kommer bli svårt att hänga med med det här, Diablo 3, Starcraft 2 och Skyrim i vinter. 12/09 hur kan man vara så säker på att detta ska floppa när bioware inte gjort ett enda dåligt spel???? 12/09 Ser alldeles för mycket ut som den där kassa animerade serien, Clone Wars eller vad den heter. 12/09 Med tanke på att det redan finns de som hatar spelet likamycket som WOW-hatarna , och det INNAN release. Då lutar det till att Old republic kommer bli klockrent. 12/09 Stackars alla som väntar på det här. Jag vet hur det känns. Jag väntade länge länge på Warhammer Online och såna flashbacks jag får när jag ser detta. Man blr så förbannad när ett företag förstör det man väntat på så länge. Animationerna och hela gamepl... 12/09
Skicka en rättelse