#Sega och #Sports Interactive meddelar att #Football Manager 2012 får premiär den 21 oktober till pc och Mac. En demoversion har också tillkännagivits för släpp strax innan fullspelet får premiär. Du ska kunna fortsätta din sparfil från demonens käftar, om du så önskar.

Bland förbättringarna i årets version märks utförligare scout-rapporter om motståndarlagen, nya animationer i 3D-matchläget och bättre vädereffekter. Fler arenor och de nya kameravinklarna "Behind Goal" och "Director Cam" utlovas också.

I 2012-utgåvan ska du kunna ta bort eller lägga till spelbara nationer och ligor när som helst, utan att behöva börja om. Den nya layouten visar mer innehåll på högupplösta skärmar med nya filter, kolumner, taktiker och översiktsvyer. Även mediasystemet och presskonferenserna har fått sig en överhalning.

Vilket fotbollsmanagerspel tycker du är allra bäst? Undertecknad är inte hardcore nog för Football Manager, utan ställer sig i skamvrån och spelar light-alternativet Fifa Manager istället. Med nöje.