Blizzard har lagt upp en onlineberäknare för förmågor, vilket innebär att de officiellt jävlas med alla som inte har tillgång till betan.

Vilka förmågor är du mest sugen på att prova på i #Diablo III? Det kan vara så att du inte har tillgång till betan, men som tur (eller otur) är så har #Blizzard nu lagt upp en onlineberäknare för spelets förmågor. Du väljer upp till sex aktiva förmågor och tre passiva och sedan räknar tjänsten ut vilken nivå som krävs.

Hur är din drömkaraktär byggd?

Jag har nog spelat D2+WoW under ca tio år skulle jag tro, mer än nog ;) Du skrev skillträden. Då tänker jag naturligtvis på trädstrukturen D2 och WoW har, inte på specifika skills. D3 har ju helt annat upplägg men några återkommande skills. 15/09 Inte likt? Har du spelat de övriga spelen? Ta bara "Frost nova, Ice Armor" som exempel. :P 15/09 Tycker alltid det är roligt när ni klagar på sådant som det inte finns något krav att ni använder i huvudtaget, och som inte påverkar spelet om man inte vill använd sig utan funktionaliteten. Sedan finns det ingen information afaik på chat rum osv, men... 14/09 Han menar nog att det kopieras skills fram och tillbaks i deras spelserier men det tycker jag är helt okej, till och med trevligt att se i vissa fall :) Såsom Hex t.ex., samma typ av effekt men lite olikt framförande. Ville bara kommentera angående stat... 14/09 GALET!!!! (med tjejröst) 14/09 Hur menar du nu? Detta är ju inte det minsta likt varken WoW eller Diablo 2? Tycker detta system verkar rätt trevligt. Som sagt så ser det fjuttigt ut till en början men när man bläddrar runt bland alla runor känner man sig rejält vilse. Och runorna gör... 14/09 Komiskt hur skillträden är kopierade från WoW, D2 och sedan tillbaka till D3.. :D 14/09 Vad man än kallar det så har Diablo alltid främst handlat om att på olika sätt pussla med siffror för att klara spelets utmaningar. Till skillnad från sådana spel (som jag väljer att kalla "rollspel") där man bygger en karaktär, ett alter ego med egen... 14/09 Skill-systemet verkar bli bra, skönt att inte vara låst till en spec. D2-systemet gillade jag inte, räkna och slå upp mm för att det skulle bli bra. Mycket trevligare att få välja spelstil mer själv och inte känna sig låst av att det kommer skita sig... 14/09 Action RPG då. 14/09
Skicka en rättelse