EA bekräftar ryktena. Du får enspelardelen på en skivan och flerspelarspektaklet på andra.

För sisådär en och en halv vecka sedan visade en affisch på att #Battlefield 3 till Xbox 360 släpps på två DVD-skivor. Nu bekräftar #EA till Eurogamer att så är fallet. Kort och gott innebär det att ena skivan bjuder på enspelarkampanjen, medan den andra låter dig lira mot andra spelare.

Playstation 3-utgåvan innefattar inte några som helst DVD-skivor, utan kör inte helt oväntat på blålaserskivor. För dig som får för dig att köpa det till Windows kan troligtvis räkna med en skiva och en trevlig nedladdningssession.

Är detta en sådan där dealbreaker för dig?

Nu ska vi se, Friberg... kan jag mena PS3? :) 14/09 Om PS3-spelarna bara ska få en av skivorna så hoppas jag de får den med MP-delen, för den är viktigast. 14/09 då borde du vara död för längesen, pallar du inte att byta en skiva, då undrar man ju hur du överlevde alla dom veckor psn var hackat, byta skiva är en struntsak jämnfört med sony´s säkerhet.. 14/09 Jag får hålla med dig där. Fast jag gillar iofs kryssboxens exklusiva bättre =) Men det är en smaksak. Det finns titlar som jag gillar på ps3 med. 14/09 http://www.youtube.com/watch?v=1iTJ_9W29D4 tur att man har ps3, mitt hjärta skulle inte klara en sådan anstränging 14/09 Då är vi överens, reagerade bara på det du skrev då jag tyckte det var lite felaktigt och överdrivet. Tror också att Xbox-versionen är den att föredra (om man bortser från PC) då det tyvärr brukar vara så och att byta skiva om man vill byta mellan SP... 14/09 ps3 ägare ska knipa igen, för hur många av multiplattformsspelen har blivit bättre på ps3 ? I dom flesta fall så är spelen både snyggare och flyter bättre på 360´n än ps3 versionerna. 14/09 Men lilla vovve,tagga ner lite! =) Den tekniska biten förstår jag mer än väl, men jag försöker dumma ner det lite så att även folk som inte har tekniskt intresse skall förstå. (inte nödvändigtvis du, men kanske andra som har liv vid sidan av sina konsol... 14/09 Hur ska du ha det? först jämför du hårddisk mot bluray och sen ska man plötsligt inte installera på hårddisken? Att börja förklara hur det funkar rent tekniskt kan du ju hoppa över, det får dig inte att verka smartare för på den fronten har du redan mis... 14/09 Exakt SÅDÄR låter ett uttalande från någon som har en riktig pissdator ;) Men hey, jag ska inte komma här och sticka hål på din konsolbubbla. Lev väl! 14/09
Skicka en rättelse