Darth Maul hjärta Darth Vader, fast inte vid släppet utan vid ett senare skede. Mellan dig och datorstyrda kompanjoner.

#Star Wars: The Old Republic väntas hålla igång en massa år, med massa innehåll där du bland annat kan inleda romanser med datorstyrda karaktärer. Om du alltid drömt om kärlek mellan Yoda och Jar-Jar Binks, eller vilka som helst samkönade Star Wars-ikoner får du tyvärr vänta ett tag, då samkönad datorromantik är planerad till efter släppet.

- På grund av designbegränsningarna i och med ett fullständigt röstsatt MMO av den här skalan och storleken så får många valmöjligheter vänta till efter att spelet släppts. Samkönade romanser med kompanjonskaraktärer i Star Wars: The Old Republic blir en av möjligheterna som får vänta, säger Stephen Reid på officiella forumet.

- Eftersom The Old Republic är ett MMO kommer det leva vidare genom expansioner som låter oss inkludera innehåll och funktioner som inte kunde inkluderas vid släppet, vilket i sin tur inkluderar fler kompanjonskaraktärer som i sin tur har fler romantiska alternativ.

Vad en samkönad expansion kan tänkas få för namn är en intressant tankelek. Vad dyker det upp för namn innanför ditt pannben?

(Bildtext: Det är bara en tidsfråga innan ljussablarna möts.)

Ja det är en icke-nyhet egentligen. Ingen som trott att de skulle klara sig från samkönade romanser nu när romanser är en möjlighet i spelet. Dock behöver man inte ägna sig åt varken hetero, eller homoromanser om man inte vill. Inte heller kommer man... 15/09 GAY! 14/09 Känns ju tillrättalagt och galet mycket PK, men å andra sidan ligger det rätt i tiden; så varför inte? Blir en stor nyhet bara för att möjligheten finns, betyder ju inte att spelet blir en Pride-orgie. Att det retar upp folk ser jag bara som bonus. 14/09 Ett ord: iiieeeeeuuww! Varför kan inte BioWare låta bli att göra fel med spel?... 14/09 FY fan vilken äckligt ful grafik. /hate 14/09 Hahaha! Bäst. Jag förstår inte varför folk är så emot detta. Det är ju inte direkt så att ens egen karaktär behöver ha ett samkönat förhållande om man inte vill. 14/09 Men de är rätt bra, för att vara konsollspel på PC 14/09 Jag är ingen tonårspojke men jag kommer endå vilja se på flatsex med laserdildos :D För att vara lite allvarlig ett tag så kommer jag inte köpa detta lir. Allt som Bioware gjort den senaste tiden har pratats upp som fan i medierna men sen när man sitter... 14/09 Whoohoo fan va ja ska böga med jabba! 14/09 Nej det är absolut inte nödvändigt och har egentligen ingen plats i Star Wars, de enda två homofilerna i Star Wars är "tillverkade" av en författare som alla Star Wars-nördar hatar och som sen dess slutat skriva Star Wars böcker. Detta görs med största... 14/09
Skicka en rättelse