Lågupplösta Youtube-filmer inget bra sätt att uppleva Battlefield 3, menar utvecklarna. Någon som inte håller med?

De läckta filmerna från #Battlefield 3 som vi rapporterade om i måndags var mindre populära hos #Dice än hos er läsare. Det rörde sig om ett par klipp från en tidig intern version av spelet till Xbox 360 som filmats med handkamera (kvalitén var därefter), och företaget har gjort sitt bästa för att städa bort filmerna från nätet. Dice-chefen Karl Magnus Troedsson säger att man är besvikna över att det grovhuggna materialet läckt ut.

– Att se spelet i kass 320x240-upplösning på Youtbe är inte hur vi vill att folk ska uppleva spelet, säger Troedsson till Eurogamer. Vi vill hellre att de väntar tills vi visar spelet i riktig HD-kvalitet. Det ligger åtskilliga hårda arbetstimmar av teamet i detta, och naturligtvis är vi besvikna. Men visst, sånt här händer.

Den absoluta majoriteten av det Battlefield 3-material som visats kommer från pc-versionen, och det beror enligt Troedsson på att det är huvudplattformen. Men han dämpar farhågorna för att konsolversionerna ska vara mindre genomarbetade, och menar att köparna kommer bli fullt tillfreds också med PS3- och Xbox 360-versionerna.

Kör du Windows-versionen kan du kriga online i matcher för upp till 64 spelare, medan konsolspelarna får nöja sig med 24-spelarmatcher. Däremot stöds jetplan i samtliga versioner.

"han dämpar farhågorna för att konsolversionerna ska vara mindre genomarbetade, och menar att köparna kommer bli fullt tillfreds också med PS3- och Xbox 360-versionerna" Det brukar vara tvärtom, att PC-spelarna har farhågor om att PC-versionerna ska var... 19/09 Jag vågar nog påstå att det finns en hel del personer i världen som kanske inte är lika pålästa som genomsnittet på FZ och kan reagera på ett annorlunda sätt. Sen har jag full förståelse för att man inte vill visa upp saker som inte är färdiga, det gäll... 15/09 Nice, allt utom spelarantalet ligger på topp =) 14/09 Nej de e ju squad rush som e roligast! 4 mot 4 är bäst helt klart. =) 14/09 All publicitet är inte dålig publicitet, det är dom dåliga handcam filmerna som får en att vilja se mer ;) 14/09 Förvånas över att vissa utvecklare är så känsliga och tror att gemene gamer inte förstår skillnaden, Om jag ser på en lågupplöst handcam film kommer jag inte dömma spelets grafik efter den, vad jag kanske tittar efter i filmen är gameplay, ai, valmöjlig... 14/09 I varje tråd med en nyhet angående Battlefield 3 skriver alltid någon att de gillar Cod mer, har ingen aning om varför, vilket genast en massa andra Cod-fans/battlefield fans hoppar på och startar en diskussion kring. Det här handlar om Battlefield, int... 14/09 HAHA! Hadde inte sett dom innan! Snacka om sjuk humor! LÖL 14/09 Hur är jag ett Cod-Troll när jag bara föredrar MW3 framför BF3? Sen får jag skriva här hur mycket du vill. Samt lite svårt att gå på trådar, riktiga och virtuella. DU är dryg så ja, jag är dryg. 14/09 www.willitblend.com :) 14/09
Skicka en rättelse